Αθλητισμός

Δημήτρης Ιτούδης: Έξαλλος με τον Μάικ Τζέιμς

Δημήτρης Ιτούδης: Έξαλλος με τον Μάικ Τζέιμς
Δημήτρης Ιτούδης: Την οργή του Δημήτρη Ιτούδη προκάλεσε ο Μάικ Τζέιμς, πραγματοποιώντας μια πολύ κακή εμφάνιση κόντρα στην Ούνικς Καζάν.

Εκτός εαυτού οδηγήθηκε ο Δημήτρης Ιτούδης με την παρουσία του Μάικ Τζέιμς στο παιχνίδι κόντρα στην Ούνικς Καζάν, με τον Έλληνα προπονητή να έχει πολλά παράπονα από τον Αμερικανό.

Ο Έλληνας κόουτς της ΤΣΣΚΑ στο πρώτο τάιμ άουτ του αγώνα είχε πάρα πολλά παράπονα από τον Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος ήταν πολύ μακριά από τον καλό εαυτό του κόντρα στην ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη. Να σημειωθεί πως υπάρχουν κάποια σενάρια που βλέπουν την αντικατάσταση του Ιτούδη με τον Ομπράντοβιτς. Δημήτρης Ιτούδης

Δημήτρης Ιτούδης: Τον άφησε εκτός πάγκου

Αφού λοιπόν του έκανε σαφή τα παράπονά του για την εικόνα του, στη συνέχεια τον άφησε στον πάγκο για το υπόλοιπο του πρώτου μέρους της αναμέτρησης με την ομάδα από το Καζάν, το οποίο ολοκληρώθηκε με την ΤΣΣΚΑ στο +6 (54-48).

Ο Αμερικανός γκαρντ μπήκε άσχημα στο ματς, είχε νέο επεισόδιο με τον προπονητή του που τον έστειλε στην άκρη του πάγκου στο timeout του τρίτου λεπτού και δεν τον χρησιμοποίησε μέχρι το φινάλε, με αποτέλεσμα να υπάρχει νέα κρίση σε αυτή τη σχέση που έχει εξελιχθεί σε σίριαλ πολλών επεισοδίων εν όψει της τελευταίας εβδομάδας της σεζόν στη EuroLeague.

Δημήτρης Ιτούδης

Αποβλήθηκε ο προπονητής της Ούνικς Καζάν

Η ΤΣΣΚΑ επικράτησε εν τέλει με 102-86 της Ούνικς στη Μόσχα για την VTB League. Στο 15-5 πλέον και οι δύο ομάδες, με τη Ζενίτ μόνη στην κορυφή με 18-3. Η Ούνικς του Δημήτρη Πρίφτη, που αποβλήθηκε στο 32′, είχε σε καλή κατάσταση τον Αϊζάια Κάνααν, από εκεί και πέρα όμως οι συμπαίκτες του δεν βοήθησαν και η ομάδα του Καζάν προχωράει με το μυαλό στον τρίτο και τελευταίο προημιτελικό του EuroCup απέναντι στη Λοκομοτίβ Κουμπάν (31/3 στις 19:00).

Η ΤΣΣΚΑ θα παίξει στην Αγία Πετρούπολη (30/3) πριν υποδεχθεί τη Χίμκι (2/4), προς το παρόν πάντως ο Ιτούδης έχει και λόγους για να χαμογελάει, καθώς ο Γουίλ Κλάιμπερν πέτυχε 22 πόντους στο πρώτο μέρος, οι Χάκετ – Σενγκέλια ακολούθησαν, ο Ούχοφ και ο Φόγκτμαν γέμισαν τη στατιστική τους και η ομάδα της Μόσχας πήρε με άνεση τη νίκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments