Lifestyle

Έλενα Παπαρίζου: Θα είναι πάντα η πρώτη

Έλενα Παπαρίζου: Θα είναι πάντα η πρώτη
Έλενα Παπαρίζου: Η τραγουδίστρια μαζί με άλλους 5 νικητές της Eurovision θα ταξιδέψουν τον ερχόμενο Μάιο στην Ολλανδία.

16 χρόνια μετά την πρώτη νίκη της Ελλάδας, η Έλενα Παπαρίζου αναμένεται να εμφανιστεί στον μεγάλο τελικό της φετινής Eurovision που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Μαΐου στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα -58 μέρες πριν τον τελικό- μέσα από τα επίσημα social media του θεσμού αλλά και το Eurovision.tv, η Έλενα Παπαρίζου μαζί με άλλους 5 νικητές της Eurovision θα ταξιδέψουν τον ερχόμενο Μάιο στην Ολλανδία προκειμένου να παρουσιάσουν τα νικητήρια τραγούδια τους σε ένα μοναδικό “Rock The Roof” interval act πάνω σε εντυπωσιακά rooftops του Ρότερνταμ, της πόλης που θα φιλοξενήσει τον φετινό διαγωνισμό.

Οι 6 επίτιμοι καλεσμένοι του μεγάλου τελικού είναι: Lenny Kuhr (Ολλανδία 1969), Teach-In (Ολλανδία 1975), Sandra Kim (Βέλγιο 1986), Έλενα Παπαρίζου (Ελλάδα 2005), Lordi (Φινλανδία 2006) και Måns Zelmerlöw (Σουηδία 2015). Μπορεί ο περσινός διαγωνισμός να ακυρώθηκε για πρώτη φορά στα χρονικά, ωστόσο φαίνεται πως φέτος οι διοργανωτές ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις για τις τρεις φαντασμαγορικές βραδιές.

 Έλενα Παπαρίζου

H συμμετοχή της Ελλάδας

Συνέντευξη στην ΕΡΤ παραχώρησε η Στεφανία Λυμπερακάκη, η οποία μίλησε στη Νάντια Κοντογεώργη, για την επερχόμενη συμμετοχή της στη Eurovision 2021. Αυτές τις μέρες, η 18χρονη τραγουδίστρια που μεγάλωσε και ζει στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας, βρίσκεται στην Αθήνα, καθώς έχει μπει στο στούντιο για να ηχογραφήσει ορισμένα νέα τραγούδια που έχουν συνθέσει ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ο οποίος μετρά ήδη αρκετές επιτυχίες στην ιστορία της Eurovision, και οι Arcade.

Τη σκηνική παρουσία της στη Eurovision θα αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

«Μέχρι στιγμής έχουμε ετοιμάσει δύο νέα τραγούδια. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Σήμερα θα πάω για ένα ακόμα. Είναι τόσο πολύ ωραίο όλο αυτό. Θέλω μόνο να τραγουδάω. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο» δήλωσε η Στεφανία και παράλληλα αποκάλυψε την αντίδραση της όταν της έγινε πρώτη φορά η πρόταση να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision: «Έκλαιγα. Ήταν το όνειρο μου και τώρα θα γίνει αληθινό. Δεν βλέπω την ώρα. Έβλεπα τη Eurovision από μικρό κοριτσάκι». Μάλιστα, χαρακτήρισε την Έλενα Παπαρίζου «θεά» και την σύγκρινε με την Μπιγιονσέ.

Η Στεφανία Λυμπερακάκη που γεννήθηκε το 2002 από Έλληνες γονείς στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας, είναι ήδη πολύ γνωστή στη γενέτειρά της αλλά και τις σκανδιναβικές χώρες. Tο πρώτο της single «Stupid Reasons» σε σύνθεση και στίχους των Joachim Vermeulen Windsant και Maarten ten Hove κυκλοφόρησε το 2018 ενώ νωρίτερα το κανάλι της στο YouTube είχε γεμίσει με της δικές της διασκευές σε γνωστά ξενόγλωσσα pop κομμάτια. Πρόσφατα, κυκλοφόρησε και η 2η δισκογραφική της δουλειά με τίτλο «Turn around». Το 2016 έλαβε μέρος στον διαγωνισμό της Junior Eurovision ως μέλος του συγκροτήματος Kisses που εκπροσώπησε την Ολλανδία τερματίζοντας στην 8η θέση με 174 βαθμούς.

Η νεαρή και ταλαντούχα Στεφανία πέρα από τη μουσική έχει ασχοληθεί και με την υποκριτική καθώς έχει πρωταγωνιστήσει ήδη σε τρεις κινηματογραφικές ταινίες αλλά και σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές. Στην Ελλάδα οι περισσότεροι γνωρίσαμε τη Στεφανία κατά την απονομή των βραβείων MAD VMA 2019 όταν η ίδια συνεργάστηκε με τις Ilenia Williams και Konnie Metaxa στη διασκευή της διεθνούς επιτυχίας «Con Calma».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments