Αθλητισμός

Ζαγοράκης: Η Εθνική πρέπει να μπει στην καρδιά όλων

Ζαγοράκης: Η Εθνική πρέπει να μπει στην καρδιά όλων
Ζαγοράκης: "Πρέπει να σεβαστούμε την Εθνική ομάδα που έχει ένα σημαντικότατο παιχνίδι την Τετάρτη και να της δώσουμε όλοι μαζί θετική ενέργεια" είπε ο εμβληματικός αρχηγός της γαλανόλευκης.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ και σήμερα δίνει το “παρών” στη Τούμπα για το φιλικό της Εθνικής με την Ονδούρα. Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την εκλογή του στον προεδρικό θώκο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας  ανέφερε πως θέλει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να μπει στην καρδιά όλου του κόσμου και να μας χαρίσει και πάλι όμορφες στιγμές.

Ζαγοράκης: Έχουν γίνει πολλά πράγματα, θα προσπαθήσουμε να προσθέσουμε ακόμα περισσότερα

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Γραμμένο για την συνεργασία που θα έχουμε και δεν θα σταματήσουμε να έχουμε. Από την Τετάρτη και μετά, γιατί πρέπει να σεβαστούμε την Εθνική ομάδα που έχει ένα σημαντικότατο παιχνίδι την Τετάρτη και πρέπει να δώσουμε όλοι μαζί θετική ενέργεια για να βγει η ομάδα από το τέλμα. Έχουν γίνει πολλά πράγματα, θα προσπαθήσουμε να προσθέσουμε ακόμα περισσότερα» είπε χαρακτηριστικά ο Ζαγοράκης.

Παράλληλα, πρόσθεσε για το πόσο καλό είναι για τους παίκτες το ότι γνωρίζει.τι εστί Εθνική ομάδα: «Έχω περάσει από αυτόν τον χώρο και μπορώ να τους καταλάβω καλύτερα από τον καθένα. Σίγουρα η Εθνική πρέπει να μπει στην καρδιά όλων και να μας χαρίσει και πάλι όμορφες στιγμές».

Ζαγοράκης: Τι είπε ο Γραμμένος

Από την πλευρά του ο πρώην πια πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, σημείωσε σχετικά: «Ασπάστηκα έναν άνθρωπο που έχει βγάλει την Ελλάδα στους δρόμους αυτός και η παρέα του. Γνωρίζω τον Θόδωρο και είμαι σίγουρος πως θα πετύχει».

Ζαγοράκης

Ζαγοράκης: Έλαβε 66 ψήφους από τις 68

Η νέα εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τον Ζαγοράκη να είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ ξεκίνησε επισήμως χθες. Η εκλογική νίκη του ήταν εντυπωσιακή έχοντας λάβει τις 66 ψήφους από τις 68 (69 είναι οι εκλέκτορες καθώς δεν ψήφισε η ΕΠΣ Σάμου). Έτσι ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής μας στο Euro 2004 ανοίγει μία νέα σελίδα στην ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο. Από την Εκτελεστική Επιτροπή πρώτος σε ψήφους βγήκε ο Αντωνίου, άλλοτε αντιπρόεδρος της ελληνικής Ομοσπονδίας και μέλος του Δ.Σ. επί θητείας Γραμμένου.

«Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους εκπροσώπους των Ενώσεων και των ΠΑΕ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου, εκλέγοντάς με στην κορυφαία θέση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι θα τιμήσω την εμπιστοσύνη τους στο ακέραιο. Από αύριο ξεκινά η προσπάθεια για την ανάκαμψη του ποδοσφαίρου μας.

Υπάρχει σχέδιο, υπάρχει και η διάθεση. Σ’ αυτή τη μεγάλη προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Καλώ όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου να συστρατευθούν μαζί μας. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε, γιατί και μπορούμε και θέλουμε”, είπε ο Θοδωρής Ζαγοράκης μετά την εκλογή του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments