Αθλητισμός

ΑΕΚ: Κοιτάζει παίκτες από Γαλλία και Αγγλία

ΑΕΚ: Κοιτάζει παίκτες από Γαλλία και Αγγλία
ΑΕΚ: Η Ένωση φαίνεται πως έχει κινήσει τις διαδικασίες για την απόκτηση ενός στόπερ που αγωνίζεται στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Μπορεί στα play off  να υπάρχει αυτές τις ημέρες μια μικρή παύση λόγω των προκριματικών του Μουντιάλ 2022, στην ΑΕΚ ωστόσο η δουλειά δεν σταματά. Οι ιθύνοντες της Ένωσης συνεχίζουν να προετοιμάζονται για τη νέα σεζόν και ήδη κινούνται για την απόκτηση παικτών τόσο από το γαλλικό πρωτάθλημα όσο και από την Premier League.

ΑΕΚ: Στη λίστα στόπερ από τη Ligue 1

Σύμφωνα με την Live Sport, η AEK έχει κινήσει τις διαδικασίες για την απόκτηση ενός στόπερ που αγωνίζεται στο γαλλικό πρωτάθλημα. Το όνομά του δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο λέγεται πως πρόκειται για έτοιμο παίκτη, με «γεμάτες» σεζόν, χωρίς τραυματισμούς και με δυναμισμό στον τρόπο παιχνιδιού του. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν κι άλλoυς παίκτες στη λίστα τους, αλλά είναι σαφές πως η συγκεκριμένη από τη Γαλλία είναι στην κορυφή.

Την ίδια ώρα, η «Ώρα των Σπορ» σημειώνει ότι πέρα της δύσκολης περίπτωσης του Όλιβερ ΜακΜπέρνι της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (λόγω του τεράστιου κόστους), η Ένωση εξετάζει μια ακόμη περίπτωση από την Premier League. Προς το παρόν δεν έχει διαρρεύσει ποια θέση αφορά, παρά μόνο πως πρόκειται για διεθνή παίκτη.

ΑΕΚ: Πώς θα ενισχυθεί η ομάδα

Η ΑΕΚ, με την υπάρχουσα κατάσταση του ρόστερ, φαίνεται πως χρειάζεται να κάνει έξι μεταγραφές. Δηλαδή αναμένεται να κινηθεί για τερματοφύλακα, στόπερ, αριστερό μπακ, ένα ακόμα δημιουργικό χαφ και αντικαταστάτες των Λιβάγια και Ολιβέιρα. Τις προηγούμενες ημέρες ακούστηκαν διάφορα ονόματα, τα οποία ωστόσο οι “κιτρινόμαυροι” δεν έχουν επιβεβαιώσει. Πάντως φαίνεται ότι το μεταγραφικό ταξίδι του Στάθη Ταυλαρίδη πως είχε συγκεκριμένη στόχευση για την ΑΕΚ.

Παράλληλα, θυμίζουμε πως στην ΑΕΚ δείχνουν να στηρίζουν τον προπονητή, Μανόλο Χιμένεθ, και τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα κι εφόσον η κατάσταση δεν γίνει ακόμη χειρότερη στη συνέχεια, φαίνονται αποφασισμένοι να πορευτούν μαζί του. Στα Σπάτα υπάρχει η ελπίδα πως η εικόνα της ομάδας θα βελτιωθεί μετά τη διακοπή, με την επιστροφή και κάποιων παικτών που βρίσκονται στα «πιτς», ώστε η ομάδα να μπορέσει να βγει στην Ευρώπη και παράλληλα να διεκδικήσει μέχρι τέλους το Κύπελλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments