Αθλητισμός

Μουντιάλ 2022: Η βαθμολογία στον Όμιλο της Εθνικής

Μουντιάλ 2022: Η βαθμολογία στον Όμιλο της Εθνικής
Μουντιάλ 2022: Μονόδρομος θεωρείται η νίκη για την Ελλάδα στο παιχνίδι με τη Γεωργία.

Συνεχίζεται στην Ευρώπη η μάχη για το Μουντιάλ του Κατάρ. Μετά τα αποτελέσματα της Κυριακής (28/03) στον 2ο όμιλο των προκριματικών η νίκη για την Ελλάδα την ερχόμενη Τετάρτη (31/03) απέναντι στη Γεωργία είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Άλλωστε, η «γαλανόλευκη» πρέπει να εξαργυρώσει το σπουδαίο αποτέλεσμα στη Γρανάδα κόντρα στην Ισπανία, για να παραμείνει στο «κόλπο».

Με τη Σουηδία, ωστόσο, να κάνει χτες το «δύο στα δύο» στο Κόσοβο (0-3) και την Ισπανία να περνάει από την Τιφλίδα, το «πρέπει» έγινε ακόμη μεγαλύτερο. Οι Σουηδοί είναι θεωρητικά οι βασικοί αντίπαλοί μας για τη 2η θέση του ομίλου, η οποία και οδηγεί στα play off, και έφτασαν ήδη τους έξι βαθμούς. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε, από την άλλη, πέτυχε τη νίκη και τους τρεις πόντους και έχει πλέον 4, ενώ υποδέχεται το Κόσοβο.

Η Ελλάδα έχει τον έναν από το παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης, ενώ Γεωργία και Κόσοβο είναι στο μηδέν. Βεβαίως είναι ακόμα νωρίς αλλά καταλαβαίνει κανείς πως η Εθνική, για να συνεχίσει να ελπίζει, πρέπει να κερδίσει τους Γεωργιανούς, να φτάσει τους 4 βαθμούς και να παραμείνει κοντά στις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου.

Τα χθεσινά αποτελέσματα στον 2ο όμιλο

  • Γεωργία-Ισπανία 1-2
  • Κόσοβο-Σουηδία 0-3

Η βαθμολογία

  • 1. Σουηδία 6 (2 αγων.) 2. Ισπανία 4 (2 αγων) 3. Ελλάδα 1 (1 αγων.) 4. Γεωργία 0 (2 αγων.) 5. Κόσοβο 0 (1 αγων.)

Υπενθυμίζεται, ότι τα επόμενα ματς για την Ελλάδα, μετά από εκείνο της ερχόμενης Τετάρτης, στα προκριματικά είναι με το Κόσοβο εκτός έδρας στις 5 Σεπτεμβρίου και με τη Σουηδία εντός τρεις ημέρες αργότερα (08/09). Συνοπτικά η επόμενη αγωνιστική (31/03):

  • Ισπανία-Κόσοβο (21:45)
  • Ελλάδα-Γεωργία (21:45)

Μουντιάλ 2022: Tι έγινε κόντρα στην Ονδούρα

Την Κυριακή η Εθνική πέρασε το τεστ κόντρα στην Ονδούρα στην Τούμπα. Οι δύο ομάδες έδωσαν φιλικό με την “γαλανόλευκη” να επικρατεί με σκορ 2-1 και ν δηλώνει έτοιμη για τη συνέχεια. Ο Τζον Φαν Σιπ απέναντι στο αντίπαλο νεανικό συγκρότημα, άλλαξε ολόκληρη την ενδεκάδα (μόνο ο Μάνταλος ξεκίνησε βασικός σε σχέση με την Ισπανία) επιλέγοντας ένα άκρως επιθετικό σχήμα και δίνοντας φανέλα βασικού στον Ντίνο Μαυροπάνο, ο οποίος έκανε και την πρώτη συμμετοχή με το εθνόσημο. Η έκβαση το ματς ήταν αυτή που όλοι επιθυμούσαν όμως τα βλέμματα πλέον στρέφονται στην Τετάρτη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments