Πολιτική

Ντόρα Μπακογιάννη: Η δήλωση που προκάλεσε

Ντόρα Μπακογιάννη: Η δήλωση που προκάλεσε
Ντόρα Μπακογιάννη: Η βουλευτής της ΝΔ προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με τη δήλωσή της και απαντά σε όσους την επικρίνουν.

«Εμένα δεν θα με κρατήσει κανένας να μην πάω στην Κρήτη, σας το λέω ξεκάθαρα», δήλωσε σήμερα σε συνέντευξή της στο ΣΚΑΙ η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη σχετικά με τις μετακινήσεις , προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων στα social media.

Σε ερώτηση που έκαναν στην πρώην υπουργό οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΙ σχετικά με τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια του Πάσχα, η Ντόρα Μπακογιάννη παρουσιάστηκε εντελώς σίγουρη ότι οι μετακινήσεις θα επιτραπούν. «Εμένα δεν θα με κρατήσει κανένας να μην πάω στην Κρήτη, σας το λέω ξεκάθαρα», δήλωσε χαρακτηριστικά, αφήνοντας άναυδους τους δημοσιογράφους. Με τη σειρά του έσπευσαν να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση και ρώτησαν εάν θα ισχύει και για το λαό, με τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να απαντά ότι «κοιτάξτε, πρώτα ο θεός, ναι. Θα μπορέσουμε να πάμε».

Στην συνέχεια αναρωτήθηκε αν «το να πάει κάποιος στο χωριό του και να ψήσει έξω δεν είναι πολύ ασφαλέστερο από να μαζευτούν 10 άτομα μέσα σε ένα σπίτι στην Αθήνα;» και συνέχισε: «Η δική μου άποψη είναι ότι λελογισμένα και με μέτρα μπορούμε να ανοίξουμε και να είμαστε ασφαλέστεροι. Από προσωπική εμπειρία νιώθω ότι δεν κρατιέται ο κόσμος, ότι και να του πούμε. Οι νέοι άνθρωποι ιδιαίτερα, έχουν χάσει έναν χρόνο από τη ζωή τους», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη και έφερε ως παράδειγμα τα… έγγονια της που «πηδάνε στον έναν καναπέ και ξαναπηδάνε στον ίδιο καναπέ».

Ντόρα Μπακογιάννη: Οι αντιδράσεις στο Twitter και η απάντηση

Όπως ήταν εύλογο, η δήλωση της κ. Μπακογιάννη ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στους χρήστες των social media. Ιδιαίτερα στο twitter οι χρήστες παραπονιούνται για τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα που έχουν τεθεί τους τελευταίους μήνες σε ισχύ, κατηγορώντας ανοιχτά την κυβέρνηση Μητσοτάκη. «Ήρθαν οι πρώτοι τουρίστες, την Μπακογιάννη δεν την κρατάει κανείς κ θα πάει στην Κρήτη κ ενας λαος περιμένει με αγωνία την επιτροπη λοιμωξιολόγων αν θα τον αφήσουν να φυγει για Πάσχα στο χωριο!!!», αναφέρει χαρακτηριστικά χρήστης στο Twitter.

Η Ντόρα Μπακογιάννη, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η παραπάνω αποστροφή της, επανήλθε με ανάρτησή της στο Twitter, αναφέροντας: «Για όσους κόβουν και ράβουν, με τρόπο… καταπληκτικό, σας παραθέτω ολόκληρη την δήλωση μου. Μίλησα για την ανάγκη όλων μας. Σε κάθε περίπτωση, είναι αυτονόητο ότι οι λοιμωξιολόγοι έχουν τον πρώτο λόγο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments