Αθλητισμός

Ελλάδα Γεωργία LIVE: Η ενδεκάδα της Εθνικής

Ελλάδα Γεωργία LIVE: Η ενδεκάδα της Εθνικής
Ελλάδα Γεωργία LIVE: Ο Τζόνι Φαν'τ Σχιπ παρατάσσει την Εθνική με άκρως επιθετική ενδεκάδα αφού στόχος είναι η νίκη στο δεύτερο παιχνίδι της στα προκριματικά.

Ελλάδα Γεωργία LIVE: Ο Τζόνι Φαν’τ Σχιπ κατεβάζει μια άκρως επιθετική ομάδα στο δεύτερο παιχνίδι των προκριματικών του Μουντιάλ του Κατάρ. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός είχε δείξει στις προπονήσεις ορισμένα από τα σχέδιά του. Μάλιστα, δίνει θέση βασικού στον Βαγγέλη Παυλίδη που εντυπωσίασε στο φιλικό με την Ονδούρα. Θυμίζουμε ότι το ματς θα ξεκινήσει στις 21.45 (με μετάδοση από COSMOTE SPORT 1 HD, OPEN TV) και είναι στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Τζονι Φαν’τ Σχιπ παρατάσσει την Εθνική με διάταξη 4-2-3-1. Αριστερό μπακ επέλεξε τον Γιαννούλη, εξτρέμ τους Φορτούνη – Τζόλη και στην κορυφή της επίθεσης τον Παυλίδη, όπως αναφέραμε και παραπάνω. Αναλυτικά η ενδεκάδα της Εθνικής ομάδας:

Βλαχοδήμος, Μπακάκης, Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Ζέκα, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Μπακασέτας, Τζόλης, Παυλίδης.

Ελλάδα Γεωργία LIVE: Ο Τζόνι Φαν'τ Σχιπ παρατάσσει την Εθνική με άκρως επιθετική ενδεκάδα

Ελλάδα Γεωργία LIVE: Ο Τζόνι Φαν’τ Σχιπ παρατάσσει την Εθνική με άκρως επιθετική ενδεκάδα

Ελλάδα Γεωργία LIVE: Η προϊστορία

Η Εθνική είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει για 8η φορά στην ιστορία της (6 νίκες, 1 ισοπαλία) τη Γεωργία στο γήπεδο Τούμπας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των European Qualifiers για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022.

Ο πρώτος αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες είχε διεξαχθεί προ 25ετίας στα Ιωάννινα, είχε φιλικό χαρακτήρα και έληξε 2-1 υπέρ της Ελλάδας με δύο γκολ του Νικολαΐδη. Τελευταία φορά έπαιξαν τον Οκτώβριο του 2011 στην Τιφλίδα, όπου η Εθνική επικράτησε πάλι 2-1 (Φωτάκης, Χαριστέας) και προκρίθηκε στην τελική φάση του EURO 2012.

Οι διεθνείς έκλεισαν τον κύκλο των προπονήσεών τους στο αθλητικό κέντρο Lolas, απ’ όπου είναι και το video που ακολουθεί:

Την αποστολή της Εθνικής ομάδας επισκέφθηκε σήμερα ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Θοδωρής Ζαγοράκης. Συναντήθηκε αρχικά με τον προπονητή της ομάδας Τζόνι Φαν΄τ Σχιπ και το υπόλοιπο τεχνικό team και κατόπιν είχε σύντομη συνομιλία με τους διεθνείς, τους περισσότερους από τους οποίους ήδη γνωρίζει προσωπικά.

«Η Εθνική ομάδα αποτελεί τη βασική προτεραιότητα της Διοίκησης. Θα είμαστε συνεχώς κοντά σας, ώστε να συνεισφέρουμε στη λειτουργία της ομάδας μέσα στο καλύτερο δυνατόν περιβάλλον. Το εθνόσημο βρίσκεται παντού και πρέπει να κάνουμε πάντα τους Έλληνες περήφανους και χαρούμενους. Να είστε ήρεμοι, συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στην αποστολή σας. Είμαστε εδώ όλοι για να υποστηρίξουμε τις προσπάθειές σας. Συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα στην Ισπανία και καλή επιτυχία στον αγώνα με τη Γεωργία», τόνισε στη σύντομη ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής ο κ. Ζαγοράκης.

Ο Τζόνι Φαν’τ Σχιπ στη συνέντευξη Τύπου είχε δηλώσει για την κατάσταση της ομάδας: «Νομίζω ότι η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Όλοι οι παίκτες είναι υγιείς, όλοι είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα, οπότε αυτά είναι καλά νέα.

Πλέον επικεντρωνόμαστε στο πλάνο του αγώνα, αφού η Γεωργία είναι μία πολλή καλή ομάδα. Μία ομάδα που άξιζε περισσότερα από τα παιχνίδια με την Ισπανία και την Σουηδία, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις. Δεν είναι εύκολο παιχνίδι. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Φυσικά και θέλουμε να νικήσουμε, πάνω από όλα όμως πρέπει να τα δώσουμε όλα, να τηρήσουμε το πλάνο μας και αν το κάνουμε αυτό θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες να νικήσουμε. Ξέρουμε ότι πρέπει να νικήσουμε. Όλοι θέλουν να νικάνε».

Για τη Γεωργία είχε πει: «Έχουν αλλάξει προπονητή, έχοντας πλέον τον Σανιόλ στον πάγκο, ο οποίος υπήρξε σπουδαίος παίκτης, έχοντας περάσει και από την Μπάγερν. Προσπαθεί να περάσει τις ιδέες του στην ομάδα και βλέπεις τις διαφορές. Είναι συμπαγείς, παίζουν ως ομάδα, έχουν γρήγορες μεταβιβάσεις, βγαίνουν γρήγορα στην αντεπίθεση, έχουν γρήγορους επιθετικούς και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι όταν χάνουμε την κατοχή της μπάλας και να είμαστε στην σωστή θέση ώστε να καλύψουμε την άμυνά μας και να επανακτούμε την κατοχή και να αποτρέπουμε αντεπιθέσεις. Είναι μία ομάδα που κλείνει καλά τις γραμμές της. Για να πάρουμε το αποτέλεσμα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments