Αθλητισμός

Ελλάδα – Γεωργία: Η βαθμολογία στον όμιλο της Εθνικής

Ελλάδα – Γεωργία: Η βαθμολογία στον όμιλο της Εθνικής
Ελλάδα - Γεωργία: Η βαθμολογία στον όμιλο της Εθνικής

Η Ελλάδα δεν τα κατάφερε κόντρα στην Γεωργία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήρθε ισόπαλο (1-1) στην Τούμπα και έχασε την ευκαιρία να εδραιωθεί στην δεύτερη θέση και να αφήσει αρκετά πίσω της τη Γεωργία και το Κόσοβο, στο ταξίδι που έχει ξεκινήσει για το Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ.

Οι παίκτες του Τζον Φαν’τ Σχιπ λοιπόν, έμειναν στο 1-1 απέναντι στην Γεωργία στην Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να μετρούν πια δύο ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια στον όμιλό τους. Την ίδια ώρα η Ισπανία νίκησε εύκολα το Κόσοβο και έπιασε κορυφή στο βαθμολογικό πίνακα, αλλά με έναν αγώνα παραπάνω από την Σουηδία που είχε ρεπό.

Αναλυτικά η βαθμολογία του ομίλου της Εθνικής:

  • Ισπανία 7 (σε 3 ματς)
  • Σουηδία 6 (σε 2 ματς)
  • Ελλάδα 2 (σε 2 ματς)
  • Γεωργία 1 (σε 3 ματς)
  • Κόσοβο 0 (σε 2 ματς)

Η επόμενη αγωνιστική (4η) έχει ως εξής:

  • Σουηδία – Ισπανία (2/9)
  • Γεωργία – Κόσοβο (2/9)
  • Ρεπό: Ελλάδα

Ελλάδα – Γεωργία: Τι έγινε στο ματς

Η Εθνική έμεινε στην ισοπαλία με 1-1 με τη Γεωργία και έτσι «ακυρώθηκε» ο βαθμός με την Ισπανία. Μπορεί να ακούγεται σκληρό, αλλά η Εθνική «γκέλαρε» σε ένα ματς που ήθελε μόνο τη νίκη. Η Ελλάδα προηγήθηκε στο 76′ με αυτογκόλ του Κακαμπάτζε, αλλά ισοφαρίστηκε δύο λεπτά αργότερα από τον Κβρατσκέλια. Να θυμίσουμε, πάντως, ότι και οι Ισπανοί δυσκολεύτηκαν με τη Γεωργία και χρειάστηκαν ανατροπή για να τη νικήσουν.

Οι παίκτες του Τζόνι Φαν’τ Σχιπ δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Το τελικό σφύριγμα βρήκε την “γαλανόλευκη” να έχει πραγματοποιήσει ένα τεράστιο βήμα πίσω στην υπόθεση διεκδίκηση της πρόκρισης μιας και πλέον είναι με την πλάτη στον τοίχο απέναντι τόσο στους Σουηδούς, όσο και στους Ισπανούς, μόλις στην 3η αγωνιστική των προκριματικών. Την ίδι αώρα, οι Γεωργιανοί έφυγαν με έναν εύκολο πόντο από τη Θεσσαλονίκη.

Ελλάδα – Γεωργία: Οι συνθέσεις

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Μπακάκης (42′ Μαυρίας), Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Ζέκα, Μπουχαλάκης (87′ Σιώπης), Φορτούνης, Μπακασέτας (71′ Μασούρας), Τζόλης (46′ Λημνιός), Παυλίδης (70′ Γιακουμάκης)

Γεωργία: Λόρια, Κακαμπάτζε, Ντβάλι, Κάσια, Γκιορμπελίτζε, Κανκάβα, Αμπουργιανιά, Λομπχανίτζε (84′ Ζιγκάουρι) , Κιταϊσβίλι (84′ Κβεκβεσκίρι), Κρβατσκέλια, Ζιβζιβάτζε (63′ Κβιλιτάια).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments