Αθλητισμός

Γερμανία – Βόρεια Μακεδονία 1-2

Γερμανία – Βόρεια Μακεδονία 1-2
Γερμανία - Βόρεια Μακεδονία: Μεγάλο παιχνίδι για τη Βόρεια Μακεδονία κόντρα στη Γερμανία, κάτι που αποδεικνύεται και στο τελικό σκορ.

Από νωρίς ξεκίνησαν οι εκπλήξεις στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022. Την ώρα που η Εθνική μας ομάδα δυσκολεύονταν κόντρα στη Γεωργία, η Βόρεια Μακεδονία επικρατούσε της Γερμανίας, με σκορ 2-1, χάρη στα τέρματα του Πάντεφ και του Έλμας. Τη νίκη πήρε επίσης και η Ισλανδία κόντρα στο Λιχτενστάιν (1-4).

Γερμανία – Βόρεια Μακεδονία: Στην κορυφή η Αρμενία

Η Βόρεια Μακεδονία έκανε την έκπληξη. Έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και επικράτησε της Γερμανίας, με τις δύο ομάδες να μένουν στην 2η θέση του ομίλου, δίνοντας την κορυφή στην Αρμενία. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ, με τον 37χρονο Γκόραν Πάντεφ να εκτελεί από κοντά τον Μάνουελ Νόιερ για το 1-0, έπειτα από κατέβασμα και ασίστ του Ενίς Μπάρντι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (47′).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Γερμανοί έψαξαν την ισοφάριση και την βρήκαν, με τον άσο της Μάντσεστερ Σίτι, Ιλκάι Γκουντογκάν να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι για το 1-1 στο 63′ , ενώ λίγο αργότερα έχασαν ανεπανάληπτη ευκαιρία για να ανατρέψουν το σκορ και να πάρουν το προβάδισμα. Συγκεκριμένα, στο 80′ ο Γκουντογκάν έβγαλε σε κενή εστία τον Τίμο Βέρνερ, με τον επιθετικό της Τσέλσι να μην βρίσκει τη μπάλα καλά και να αστοχεί. Η μπάλα τιμώρησε τους γηπεδούχους και στο 85΄. Ο Ελμάς βρήκε δίχτυα και έκανε το 2-1 με ωραίο πλασέ, από πάσα του Αντέμι, με τους παίκτες και το τεχνικό team της Βόρειας Μακεδονίας να γίνονται ένα κουβάρι στους πανηγυρισμούς μη μπορώντας να πιστέψουν τι έχουν πετύχει.

Γερμανία – Βόρεια Μακεδονία: Τι έγινε στο άλλο παιχνίδι του ομίλου

Στο άλλο ματς του ομίλου η Ισλανδία πέτυχε την πρώτη της νίκη επικρατώντας εύκολα του Λιχτενστάιν με σκορ 4-1. Οι Ισλανδοί άνοιξαν το σκορ στο 12ο λεπτό με τον Μπίρκιρ Μαρ Σέβαρσον να βρίσκει δίχτυα, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Μπγιάρνασον έκανε το 2-0. Στο 77΄ η Ισλανδία έκανε τρία τα τέρματά της με τον Παλσον. Το Λιχτενστάιν ωστόσο κατάφερε να μειώσει, με τον Φρικ να κάνει το 3-1 στο 79′, ενώ το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Ρούναρ Σιγκουριόνσον με εκτέλεση πέναλτι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments