Ελλάδα

Τραγωδία στην Εύβοια: Συγκλονίζει η εικόνα στο σημείο

Τραγωδία στην Εύβοια: Συγκλονίζει η εικόνα στο σημείο
Τραγωδία στην Εύβοια: Το δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι, με τρεις ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους από ηλεκτροπληξία και έναν να τραυματίζεται σοβαρά.

Τρεις νεκροί και ένας τραυματίας στην τραγωδία στην Εύβοια είναι ο τραγικός απολογισμός σε εργατικό δυστύχημα στο χωριό Γυμνό του Δήμου Ερέτριας. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, πρόκειται για εργαζόμενους σε εργολάβο -ο οποίος εκτελούσε εργασίες της ΔΕΗ και στον οποίο είχε δοθεί εντολή να αποκαταστήσει βλάβη σε μία κολώνα – και κάτω από ανεξήγητες συνθήκες έπαθαν ηλεκτροπληξία.

Ο τραυματίας έχει μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου. Στο τόπο της τραγωδίας βρίσκονται ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και οχήματα της Πυροσβεστικής με πυροσβέστες. Τραγωδία στην Εύβοια

Πώς συνέβη

Oι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έσπασε ένα καλώδιο, το οποίο στη συνέχεια ακούμπησε σε άλλα ηλεκτροφόρα καλώδια, με αποτέλεσμα να χτυπηθούν από το ρεύμα οι εν λόγω εργαζόμενοι. Μάλιστα, ο ένας εκ των τριών εργατών βρέθηκε νεκρός πάνω στην κολώνα. Στο σημείο αναμένεται ειδικό καλαθοφόρο όχημα για να μεταφερθεί η σορός από την κολώνα, στην οποία απανθρακώθηκε ο άτυχος εργάτης, με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης να δίνουν στη δημοσιότητα τη σοκαριστική εικόνα, εμφανώς αλλοιωμένη. Αυτόπτες μάρτυρες τηλεφώνησαν στο ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «καίγεται μια κολώνα και ο ένας είναι κρεμασμένος πάνω!». Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε μέσα σε λίγα λεπτά, όμως ήταν ήδη αργά.

Τραγωδία στην Εύβοια: «Τους χτύπησαν πάνω από 20.000 volt»

Οπως αναφέρει το evima, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Γιώργο Αδαμίδη, εξωτερικά συνεργεία εργάζονταν στην περιοχή του Γυμνού Ευβοίας για συντήρηση και αποκατάσταση βλαβών του δικτύου.

«Η πρώτη εικόνα που έχουμε είναι πως έγινε κάποιο ατύχημα, κόπηκε κάποιο σύρμα και με την ταλάντωσή του, έτσι όπως κόπηκε και πήγε και ακούμπησε στη μέση τάση, αφού ηλεκτρίστηκε, αυτό με τη σειρά του έπεσε στους τρεις εργαζόμενους στην κολόνα. Τους χτύπησε το ρεύμα, περισσότερο από 20.000 volt, επιφέροντας ακαριαίο θάνατο. Δεν έχουμε ακόμα την εικόνα, γιατί τώρα πηγαίνουν στο σημείο για αυτοψία», είπε ο κ. Αδαμίδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments