Lifestyle

Love it: Αυτός είναι ο λόγος που δεν προβλήθηκε

Love it: Αυτός είναι ο λόγος που δεν προβλήθηκε
Love it: Κάθε μέρα από Δευτέρας έως Παρασκευή, η Ιωάννα Μαλέσκου υποδέχεται τους τηλεθεατές στις 12:00 το μεσημέρι στην εκπομπή «Love It».

Χωρίς εκπομπή σήμερα και μέχρι τη Δευτέρα η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια του Love It δεν βγήκε σήμερα στον «αέρα» της εκπομπής και μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως λόγω Covid-19 η εκπομπή θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη από Δευτέρα.

«Καλό μήνα με υγεία. Εμείς θα τα πούμε με το καλό από Δευτέρα. Δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο. Στην Covid – εποχή άλλωστε δεν παίζουμε με τίποτα. Προσοχή σε όλους. Περαστικά στον κόσμο που νοσεί και υπομονή. Να βγούμε δυνατοί από όλο αυτό που ζούμε», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια. Στη θέση της εκπομπής της μάλιστα προβλήθηκε η εκπομπή «Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ» που μετακινήθηκε σε χρόνο και ξεκίνησε στις 12:30 και μετά θα προβληθεί η εκπομπή «Συνταγές Ψυχής» με την Ελένη Ψυχούλη σε επανάληψη. Love it

Ωστόσο, από τις τελευταίες εξελίξεις επηρεάστηκαν και οι υπόλοιπες ψυχαγωγικές εκπομπές του ΣΚΑΪ. Τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ο ΣΚΑΪ βγάζει -τουλάχιστον για σήμερα- εκτός προγράμματος τις εκπομπές: Love It, Καλό Μεσημεράκι και Super Makeover. Και τα τρία αυτά project χρησιμοποιούν τα ίδια στούντιο.

Το πρόγραμμα για σήμερα διαμορφώνεται ως εξής:

  • 12:30 Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ
  • 13:00 Συνταγές Ψυχής (E)
  • 14:00 Ειδήσεις I Μεσημβρινό Δελτίο
  • 15:00 Καλό Μεσημεράκι (E)
  • 16:55 Δελτίο στη Νοηματική
  • 17:00 Super Makeover (E)
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments