Lifestyle

Πένυ Αγοραστού: Η απώλεια του αδελφού της

Πένυ Αγοραστού: Η απώλεια του αδελφού της
Πένυ Αγοραστού: Σε συνέντευξη της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε για την απώλεια του αδελφού της και πόσο αυτή την επηρεάσε.

Η Πένυ Αγοραστού από αεροσυνοδός ξεκίνησε… η υποκριτική την κέρδισε! Και όμως με σταθερά βήματα κατέκτησε και την υποκριτική. Η γνωστή ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου μίλησε σχετικά με την καριέρα της, ενώ αναφέρθηκε και σε ένα μεγάλο καημό της οικογένειας της.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο “The 2Night Show” το βράδυ της Πέμπτης (1/4), όπου μίλησε για την απώλεια του αδερφού της όταν η ίδια ήταν 16 ετών, τονίζοντας πως είναι κάτι που δεν έχει ξεπεράσει μέχρι σήμερα. Αναφέρθηκε στο πώς η απώλεια αυτή άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται και ζει.

Πένυ Αγοραστού: “Είμαστε μία δεμένη οικογένεια”

“Είμαι μοναχοπαίδι. Είχα αδερφό αλλά τον έχω χάσει εδώ και 16 χρόνια. Πια είμαι μόνη μου κι έχω τους γονείς μου να με στηρίζουν κι είμαστε μια δεμένη οικογένεια. Ακόμα το αντιμετωπίζω.

Δεν ξεπερνιέται και δε νιώθω πολύ άνετα να το συζητώ αλλά έχω πάρει πάρα πολλά μαθήματα από αυτό το συμβάν. Ειδικά για την μάνα δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος”, είπε χαρακτηριστικά.

Πένυ Αγοραστού: “Σε κάθε οικογένεια υπάρχει ένας καημός”

Ενώ συνέχισε: “Σε κάθε οικογένεια υπάρχει ένας καημός. Ήμουν 16 ετών όταν έγινε και για ένα μεγάλο διάστημα ήμουν ο γονιός των γονιών μου. Αναγκάζεσαι να φανείς δυνατός για να στηρίξεις τους δικούς σου.

Έβαλα ως στόχο τότε να είμαι πραγματικά ευτυχισμένη και να εκτιμώ την κάθε μου στιγμή. Αν δεν σου τύχει ένα τέτοιο περιστατικό, δεν μπορείς να καταλάβεις” “Αλλάζουν όλα στη ζωή. Αρχικά για ένα πολύ μεγάλο διάστημα έγινα εγώ ο γονιός των γονιών μου. Όσα παιδιά και αν ρωτήσεις… αναγκάζεσαι. Πρέπει να στηρίξεις εσύ τους γονείς σου και να φανείς εσύ ο δυνατός», είπε μεταξύ άλλων η Πένυ Αγοραστού.

Πένυ Αγοραστού: Η καριέρα της

Έπειτα, αναφέρθηκε στην επαγγελματική της πορεία, η οποία πέρασε από διάφορα στάδια, αφού εργάστηκε σαν δημοσιογράφος, αλλά και ταξίδεψε στους αιθέρες σαν αεροσυνοδός, πριν γίνει ηθοποιός.

Την καριέρα της ξεκίνησε στην καθημερινή σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου» αναλαμβάνοντας εκεί τον ρόλο της γραμματέα της εταιρείας. Η Πένυ ωστόσο έχει και παρελθόν στη τηλεόραση, καθώς όσοι θυμούνται δεν θα την ξεχάσουν ως ρεπόρτερ του Alter και της εκπομπής της Φαίης Σκορδά «Πολύ Μπλα Μπλα».

Έχει συμμετάσχει στη διαφήμιση κινητής τηλεφωνίας με θέμα «Ο δολοφόνος με το πριόνι» και στην τηλεοπτική καλοκαιρινή καμπάνια γνωστής πορτοκαλάδας. Σε ένα ταξίδι με τις φίλες της στην Ολλανδία ένας παραγωγός την είδε στο δρόμο και της πρότεινε να παίξει στο διαφημιστικό γνωστής εταιρίας καφέ. Το δέχτηκε, και μάλιστα πληρώθηκε πολύ καλά για μόλις τέσσερις ώρες γύρισμα στο κέντρο του Άμστερνταμ. Η Πένυ Αγοραστού είναι η ήρεμη δύναμη της νέας γενιάς, η κοκκινομάλλα που ήρθε για να μείνει και να βάλει τον ανδρικό πληθυσμό στη διαδικασία να δει καθημερινό σίριαλ.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments