Αθλητισμός

ΑΕΚ: Μπήκαν στο γήπεδο οι οπαδοί της

ΑΕΚ: Μπήκαν στο γήπεδο οι οπαδοί της
ΑΕΚ: Ανάστατοι οι οπαδοί μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Μεγάλη απογοήτευση επικρατεί στους κόλπους της ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 1-5 στο ΟΑΚΑ, με την απογοήτευση να είναι έκδηλη και στους οπαδούς της.

Υπενθυμίζουμε ότι στο ημίχρονο ο Ολυμπιακός πέτυχε 4 γκολ, ενώ στις υπόλοιπες αναμετρήσεις για τη σημερινή αγωνιστική των play out, ο Άρης επικράτησε του Αστέρα με 2-0, ενώ ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό. ΑΕΚ

ΑΕΚ: Μπήκαν στο γήπεδο οι οπαδοί

Ο εφιάλτης που βίωσε η ΑΕΚ, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, προκάλεσε την οργή των οπαδών της. Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, περίπου 50 φίλοι της ομάδας που είχαν εξασφαλίσει θέση στα επίσημα του ΟΑΚΑ καταφέρθηκαν εναντίον όποιου στελέχους της ΠΑΕ βρισκόταν εκεί, ενώ την ώρα της αποχώρησης για τα αποδυτήρια στο ημίχρονο οι αποδοκιμασίες κατά του Μανόλο Χιμένεθ και των παικτών ήταν πάρα πολύ έντονες.

Οπαδοί της Ένωσης που βρέθηκαν στην κερκίδες κατά τη διάρκεια του αγώνα, πέρασαν μετά το τέλος του στο στίβο του Ολυμπιακού Σταδίου και περίμεναν τους παίκτες πριν μπουν στα αποδυτήρια, όπου συνομίλησαν μαζί τους με έντονο ύφος.

Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και με τη λήξη του αγώνα, όταν μέλη της Original «έφραξαν» για περίπου πέντε λεπτά το δρόμο προς τα αποδυτήρια στους «κιτρινόμαυρους», βάζοντας τους… γκάζια για την απογοητευτική εμφάνιση. Όσο για τον διοικητικό ηγέτη της ΠΑΕ, Δημήτρη Μελισσανίδη, έφυγε από το ΟΑΚΑ με το τέλος του ημιχρόνου, δειχνοντας με τον τρόπο αυτό τη δυσφορία του για τον πρωτοφανή διασυρμό. ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς της

Λίγα λεπτά μετά τον πρωτοφανή διασυρμό που γνώρισε η ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό, η ΠΑΕ με ανάρτησή της στα social media ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο για την ταπεινωτική ήττα από τους «ερυθρόλευκους» με 1-5. Η ανάρτηση της ΠΑΕ αμέσως μετά το τελικό σκορ στο Ολυμπιακό Στάδιο: «Λήξη του αγώνα: ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-5. Μία μεγάλη συγγνώμη από όλους μας στους οπαδούς της ομάδας μας για ένα από τα χειρότερα βράδια στην ιστορία μας.»

Ο Μανόλο Χιμένεθ ανέλαβε την ευθύνη για τη συντριβή της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό (5-1) στο ΟΑΚΑ, ζητώντας συγγνώμη από τον κόσμο της Ένωσης, προσθέτοντας παράλληλα όμως ότι οι παίκτες του δεν μπορούν να δώσουν κάτι παραπάνω.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments