Αθλητισμός

ΑΕΚ: Το καλοκαίρι η αναζήτηση του νέου προπονητή

ΑΕΚ: Το καλοκαίρι η αναζήτηση του νέου προπονητή
ΑΕΚ: Δεδομένο πρέπει να θεωρείται το τέλος του Μανόλο Χιμένεθ από την Ένωση μετά τα play off.

Ο Μανόλο Χιμένεθ μένει στην ΑΕΚ, μέχρι να φύγει. Η βαριά ήττα με 5-1 από τον Ολυμπιακό και οι άσχημες εμφανίσεις της ομάδας έχουν βαρύνει το κλίμα στον σύλλογο, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη ωστόσο να παίρνει την απόφαση να στηρίξει τον Ισπανό τεχνικό μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ αναλαμβάνει τις ευθύνες για τις λάθος επιλογές που έγιναν και είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές μετά το τέλος των play off.

Στην παρούσα φάση, ωστόσο, έκρινε πως μια αλλαγή προπονητή δεν θα άλλαζε τίποτα επί της ουσίας, παρά μόνο προσωρινά σε επίπεδο ψυχολογίας κάποιων παικτών. Παράλληλα, ο οργανισμός της ΑΕΚ δεν ήταν προετοιμασμένος για το ενδεχόμενο αλλαγής προπονητή (αν και αρκετές μέρες τώρα υπάρχει προβληματισμός για τον Χιμένεθ) και θεωρήθηκε πως δεν θα είχε νόημα να αντικατασταθεί με έναν άλλον προπονητή, την ώρα που υπάρχουν ο στόχος της εξόδου στην Ευρώπη και του Κυπέλλου.

Με λίγα λόγια ο Μανόλο Χιμένεθ μένει στον πάγκο μέχρι να τελειώσει η σεζόν και έπειτα ξεκινά η αναζήτηση του αντικαταστάτη του. Η απόφαση είναι ειλημμένη και ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει αποφασίσει πως ο πρώτος στον οποίο θα πρέπει να επενδύσει το καλοκαίρι είναι ένας καλός προπονητής, γιατί από εκεί αρχίζουν όλα.

ΑΕΚ: «Μία μεγάλη συγγνώμη από όλους μας για ένα από τα χειρότερα βράδια στην ιστορία μας»

Σημειώνεται ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ απολογήθηκε μέσω social media στους οπαδούς της μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Στη λεζάντα της καθιερωμένης φωτογραφίας που δημοσίευσε στα social media μετά τα παιχνίδια των «κιτρινόμαυρων» έγραψε χαρακτηριστικά: «Μία μεγάλη συγγνώμη από όλους μας στους οπαδούς της ομάδας μας για ένα από τα χειρότερα βράδια στην ιστορία μας». 

svg%3E

Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι βαρύ. Οι παίκτες καλούνται να τα αφήσουν όλα πίσω τους και να συγκεντρωθούν στο ματς με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη για τα ημιτελικά Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ. Πόσο εύκολο είναι όμως κάτι τέτοιο όταν ο σύλλογος είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση; Σίγουρα οι παίκτες του Χιμένεθ μπορούν να παίξουν καλύτερα, να αφήσουν στην άκρη τα κακώς κείμενα και να δείξουν ότι μπορούν να επαναφέρουν την ομάδα στην κανονικότητα.  

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments