Αθλητισμός

ΑΕΚ: Απογοήτευση μετά τη βαριά ήττα

ΑΕΚ: Απογοήτευση μετά τη βαριά ήττα
ΑΕΚ: Η ομάδα συνεχίζει με τον Μανόλο Χιμένεθ μέχρι νεωτέρας. Τι είπαν οι παίκτες μετά το 5-1 από τον Ολυμπιακό.

Βαρύ είναι το κλίμα στην ΑΕΚ μετά την ήττα με 5-1 από τον Ολυμπιακό. Οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων στο ΟΑΚΑ, για την 2η αγωνιστική των play offs, με τον Ισπανό να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Ωστόσο, δεν υπάρχει ζήτημα απομάκρυνσής του από τον πάγκο της Ένωσης, τουλάχιστον για την ώρα.

Μάλιστα ο Σεβιγιάνος προπονητής πήγε κανονικά το πρωί της Δευτέρας στα Σπάτα για την προπόνηση της ομάδας.

Η διοίκηση της ΠΑΕ και ειδικότερα ο Δημήτρης Μελισσανίδης, δεν έχουν δώσει ακόμη στίγμα για το μέλλον του Χιμένεθ και αυτή τη στιγμή ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα αν η «Ένωση» θα πορευτεί με αυτόν στο ματς με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη για τα ημιτελικά Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ ή με κάποιο άλλο προπονητικό σχήμα. Για την ώρα, πάντως, ο Χιμένεθ παραμένει στο τιμόνι, αν και εκτιμάται πως αργά ή γρήγορα θα αποτελέσει παρελθόν, καθώς το κλίμα είναι πολύ βαρύ ειδικά μετά και τις δηλώσεις που έκανε για τους ποδοσφαιριστές του.

ΑΕΚ

ΑΕΚ: Μένει ο Χιμένεθ

ΑΕΚ: «Μία μεγάλη συγγνώμη από όλους μας για ένα από τα χειρότερα βράδια στην ιστορία μας»

Η ΠΑΕ ΑΕΚ απολογήθηκε μέσω social media στους οπαδούς της μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Στη λεζάντα της καθιερωμένης φωτογραφίας που δημοσίευσε στα social media μετά τα παιχνίδια των «κιτρινόμαυρων» έγραψε χαρακτηριστικά: «Μία μεγάλη συγγνώμη από όλους μας στους οπαδούς της ομάδας μας για ένα από τα χειρότερα βράδια στην ιστορία μας».

ΑΕΚ: Απολογήθηκαν και οι παίκτες

Η κατάσταση στα αποδυτήρια χτες ήταν δύσκολη. Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ήταν ο οποίος που «εξερράγη» για την εικόνα της ομάδας και πρόσθεσε πως αν ο Μανόλο Χιμένεθ δεν μπορεί να αλλάξει την κατάσταση, θα ήταν προτιμότερο να φύγει. «Αν έχετε καταλάβει, ξεφτιλιζόμαστε με αυτή την εικόνα. Δεν το ανέχομαι εγώ αυτό το πράγμα, να έχουμε τέτοια εικόνα και να υπάρχουν τέτοια αποτελέσματα. Πρέπει να αλλάξει αυτό! Ξεφτιλίζεται η ΑΕΚ. Και επειδή πρέπει να μιλήσουμε με ειλικρίνεια, αν δεν μπορεί ο προπονητής να μας βοηθήσει να φύγει. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό. Εγώ αυτό έχω να πω εγώ Πέτρο Μάνταλο» είπε χαρακτηριστικά ο Ιρανός φορ τη στιγμή που ο Σεβιγιάνος προπονητής απουσίαζε από τα αποδυτήρια.

Επίσης, ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος ήταν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού, ήρθε σε λεκτική διαμάχη με οπαδούς τονίζοντας πως «αν εγώ είμαι το πρόβλημα, φεύγω το καλοκαίρι». Η κατάσταση εκτονώθηκε γρήγορα καθώς επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments