Ελλάδα

Μακρινίτσα: Το μήνυμα της αρραβωνιαστικιάς του 30χρονου

Μακρινίτσα: Το μήνυμα της αρραβωνιαστικιάς του 30χρονου
Μακρινίτσα: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αγκαλιά σου» αναφέρει στο μήνυμά της η κοπέλα που έχασε τον σύντροφό της στη διπλή δολοφονία.

Συγκλονισμένοι παραμένουν οι κάτοικοι της Μακρινίτσας από το διπλό φονικό που έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας, όταν ένας 31χρονος σκότωσε την 28χρονη εν διαστάσει σύζυγό του και τον αδερφό της, μέσα στο πατρικό τους σπίτι όπου πήγαν να επισκεφτούν την οικογένειά τους. Ο 30χρονος μαχαιρώθηκε σε ζωτικά όργανα όπως και η αδερφή του, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αχιλλοπούλειο» αλλά δεν κατάφερε να μείνει στη ζωή.

Τραγική φιγούρα είναι εκτός από τους γονείς των παιδιών και η αρραβωνιαστικιά του 30χρονου, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει τι συνέβη.

Όπως αναφέρει το taxydromos,gr, ήταν μαζί με τον Γιώργο όταν ήχησε το μοιραίο τηλέφωνο. Η Κωνσταντίνα η αδερφή του ήταν που τον καλούσε για βοήθεια. Το νεαρό ζευγάρι βρισκόταν στην Πορταριά, τον τόπο απ’ όπου κατάγεται η κοπέλα. Ο Γιώργος έφυγε βιαστικά για να υπερασπιστεί την οικογένειά του αλλά δεν γύρισε ποτέ πίσω.

Το μήνυμά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συγκλονίζει.  «Κάθομαι και σκέφτομαι τι να γράψω… Είναι τόσα πολλά που τελικά φτάνω στο συμπέρασμα ότι τα λόγια είναι τόσο περιττά και ο πόνος τεράστιος… Δεν θα ξεχάσω ποτέ το χαμόγελό σου και την αγκαλιά σου.. Ήσουν, είσαι και θα είσαι για πάντα στην καρδιά μου, αν και έχει γίνει χίλια κομμάτια… Έχεις παρέα την αδερφούλα σου τώρα. Καλό Παράδεισο, ομορφιά μου…», γράφει η νεαρή γυναίκα αποχαιρετώντας με τον δικό της τρόπο τον αρραβωνιαστικό της.

Τι δήλωσε ο δράστης για το έγκλημα:

Κατά την απολογία του, ο 31χρονος δολοφόνος φέρεται να δήλωσε ότι είχε πάντα μαζί του το μαχαίρι που χρησιμοποίησε για να αμύνεται, ενώ στις ψυχιατρικές γνωματεύσεις που εξετάστηκαν είχε καταγραφεί πως είχε σύνδρομο καταδίωξης. Το TheNewsPaper.gr ανέφερε τα όσα είπε στον δικηγόρο του και στους αστυνομικούς:

«Δεν θυμάμαι τι έκανα. Εγώ πήγα για να δω το παιδί μου και με εμπόδισαν. Μου το απαγόρευσαν και μου είπαν ότι θα με κλείσουν σε ψυχιατρείο. Θόλωσα, έσπρωξα τη γυναίκα μου και τον αδερφό της για να ανέβω στον πάνω όροφο που ήταν το παιδί μου. Δεν κατάλαβα ότι χρησιμοποίησα μαχαίρι. Έχω ένα σκοτεινό πέπλο» σημείωσε χαρακτηριστικά .

Ο εισαγγελέας του άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ενώ στη βασική κατηγορία προστέθηκαν η παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία, καθώς και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά της μητέρας των δύο αδελφών. Σημειώνεται ότι o δράστης σε λίγες ημέρες θα περνούσε νέα ψυχιατρική αξιολόγηση από το Κέντρο Ψυχικής Υγείας, καθώς από τον Φεβρουάριο είχε ζητήσει η σύζυγός του να εξετασθεί ψυχιατρικά. Είχε υποβληθεί σε αξιολόγηση αλλά δεν κρίθηκε περιστατικό για εγκλεισμό και τις επόμενες ημέρες θα γινόταν επανεξέταση. Λάμβανε όμως φαρμακευτική αγωγή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments