Ελλάδα

Μακρινίτσα: Στον εισαγγελέα ο δολοφόνος των 2 αδερφών

Μακρινίτσα: Στον εισαγγελέα ο δολοφόνος των 2 αδερφών
Μακρινίτσα: «Δεν θυμάμαι τι έκανα. Δεν κατάλαβα ότι χρησιμοποίησα μαχαίρι», φαίνεται να υποστήριξε ο 31χρονος.

Παγωμένη παρακολουθεί η κοινωνία τις εξελίξεις μετά το διπλό φονικό που έλαβε χώρα στην Μακρινίτσα το απόγευμα της Δευτέρας (5/4). Ένας 31χρονος σκότωσε την 28χρονη εν διαστάσει σύζυγό του και τον αδερφό της, μέσα στο πατρικό τους σπίτι όπου πήγαν να επισκεφτούν την οικογένειά τους. 

Ο δράστης θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Βόλου:

Ο 31χρονος δολοφόνος φέρεται να υποστήριξε στον δικηγόρο του και στους αστυνομικούς ότι δεν κατάλαβε πως τους σκότωσε. «Δεν θυμάμαι τι έκανα. Εγώ πήγα για να δω το παιδί μου και με εμπόδισαν. Μου το απαγόρευσαν και μου είπαν οτι θα με κλείσουν σε ψυχιατρείο. Θόλωσα, έσπρωξα τη γυναίκα μου και τον αδερφό της για να ανέβω στον πάνω όροφο που ήταν το παιδί μου. Δεν κατάλαβα οτι χρησιμοποίησα μαχαίρι. Έχω ένα σκοτεινό πέπλο», είπε μετά την σύλληψή του από τις αρχές.

Σοκάρει η περιγραφή του πατέρα των θυμάτων:

O πατέρας των δύο παιδιών ξέσπασε σε λυγμούς περιγράφοντας πως ο 31χρονος σκότωσε τον γιο και την κόρη του. Παράλληλα, αναφέρθηκε στα προβλήματα που είχε ο γάμος της 28χρονης με τον δράστη. Ειδικότερα, ο πατέρας της Κωνσταντίνας και του Γιώργου, ο κ. Αποστόλης, μίλησε τηλεφωνικά στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου λέγοντας.

«Φύλαξα το παιδάκι. Φύλαξα τον εγγονό μου. Έγινε μπροστά μου. Χθες ήρθε και μας είπε “βγάλτε το παιδί έξω να το δω” και του είπε η κόρη μου πως “το παιδί σε αυτή την κατάσταση δεν πρόκειται να το δεις” και παίρνει την αστυνομία. Είπε η κόρη μου “παίρνω την αστυνομία” και είπε αυτός “αν προλάβεις, πάρε την».

Περιγράφοντας τι συνέβη είπε: «Εκείνη την ώρα ήρθε και τα έσπασε όλα, μπήκε μέσα και πρόλαβε και χτύπησε πρώτα τη γυναίκα μου ελαφρώς βέβαια». Σύμφωνα με τον πατέρα των θυμάτων, ήταν όλοι στο σπίτι και λίγο αργότερα ήρθε και ο γιος του. «Ήρθε και δεν πρόλαβε το παιδί μου τίποτα να κάνει, τίποτα. Έπρεπε να πάρω το νόμο στα χέρια μου εγώ. Τι να κάνω; Τα παιδάκια μου θα γυρίσουν πίσω; Μόνο το εγγόνι μου θα μείνει παρηγοριά μου».

Όπως είπε επίσης η κόρη του ήταν σε διάσταση με τον σύζυγό της εδώ και 4 μήνες. «Έπαιρνε απειλούσε, ήρθε την προηγούμενη Πέμπτη, χτύπησε εμένα, χτύπησε πάλι την κόρη μου και μπροστά στα όργανα, στην αστυνομία απείλησε ότι θα θρηνήσουμε θύματα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments