Ελλάδα

Γιώργος Καραϊβάζ: Σοκ στον «αέρα» του Star μετά τη δολοφονία

Γιώργος Καραϊβάζ: Σοκ στον «αέρα» του Star μετά τη δολοφονία
Γιώργος Καραϊβάζ: Οι συνάδελφοι του δολοφονημένου δημοσιογράφου δεν μπορούσαν να πιστέψουν ό, τι άκουγαν. Πώς τον αποχαιρέτησαν από το site του.

O Γιώργος Καραϊβάζ δεν είναι πια μαζί μας αφού άγνωστοι τον δολοφόνησαν σήμερα Παρασκευή έξω από το σπίτι του στον Άλιμο. Οι έρευνες της Αστυνομίας είναι σε εξέλιξη, ενώ οι πρώτες εικόνες από το σημείο της φονικής ενέδρας έχουν έρθει στη δημοσιότητα.

Οι συνάδελφοί του στο Star έπαθαν σοκ στο άκουσμα της είδησης. Ο συνεργάτης με τον οποίο βρίσκονταν στον ίδιο χώρο τόσο καιρό δεν είναι πια στη ζωή. Το ίδιο συμβαίνει σε όλο τον δημοσιογραφικό κόσμο που είναι «παγωμένος», αλλά οργισμένος από τη δολοφονία του δημοσιογράφου που είχε γίνει γνωστός από την πολυετή παρουσία του στον Ant1.

Ο δημοσιογράφος έφτανε έξω από το σπίτι του όταν δέχθηκε την επίθεση. Μάλιστα, είχε μόλις επιστρέψει από την δουλειά του στον τηλεοπτικό σταθμό Star. Η τραγική είδηση έπεσε σαν βόμβα στον «αέρα» του καναλιού, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

«Είναι ο δικός μας Γιώργος Καραϊβάζ, συνεργάζεται με την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, οι τηλεθεατές τον βλέπουν καθημερινά, ασχολείται με πολλές και δύσκολες υποθέσεις όλα αυτά τα χρόνια που από κοινού πορεύεστε στο αστυνομικό ρεπορτάζ. Είναι πάρα πολύ δύσκολο ακόμα και να το πιστέψουμε ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Είναι μια είδηση που πραγματικά μας έχει σοκάρει», τόνισε η Κάτια Μακρή.

Γιώργος Καραϊβάζ: Οι συνάδελφοί του δεν μπορούσαν να το πιστέψουν

Ο Βάιος Σύρρος δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί στον επί χρόνια συνεργάτη του στο αστυνομικό ρεπορτάζ. «Για μας ήταν σοκ. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ την πληροφορία γιατί είναι ένας άνθρωπος που είμαστε μαζί 32 χρόνια. Στην αρχή το θεωρήσαμε ως φάρσα», είπε χαρακτηριστικά.

Να σημειώσουμε ότι ο δημοσιογράφος βρέθηκε πεσμένος μπρούμυτα. Στο σημείο βρέθηκαν τουλάχιστον 17 κάλυκες. Εικάζεται ότι το όπλο είχε σιγαστήρα. Ο ένας από τους δύο δράστες φορούσε στρατιωτικά ρούχα. Το σημείο έξω από το σπίτι του έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και έχει σπεύσει ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με τον Ant1, ο άτυχος δημοσιογράφος δεν είχε θεωρήσει ότι υπήρχε απειλή για την ζωή του και έτσι δεν είχε ζητήσει αστυνομική προστασία από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού 19 ετών.

Γιώργος Καραϊβάζ: Πώς τον αποχαιρέτησαν από το σάιτ του

Μεγάλο είναι το σοκ και για τους συναδέλφους του Γιώργου Καραϊβάζ στο σάιτ του, bloko.gr. Οι συνάδελφοι και φίλοι του γράφουν: «Ο Γιώργος Καραϊβάζ, ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης του bloko.gr, δεν είναι πια μαζί μας. Κάποιοι επέλεξαν να του κλείσουν το στόμα, να τον κάνουν να σταματήσει να γράφει τα κείμενά του, με σφαίρες.

Τον εκτέλεσαν μπροστά στο σπίτι του. Για εμάς, που τα τελευταία χρόνια συνεργαστήκαμε μαζί του, μας καθοδήγησε σε δύσκολες στιγμές, ήπιαμε κρασί παρέα, μας τίμησε με τη φιλία του, οι ώρες είναι πολύ δύσκολες.

Οι φίλοι

Σπύρος Λεβειδιώτης

Μανώλης Ασαριώτης»

Γιώργος Καραϊβάζ: Πώς τον αποχαιρέτησαν από το σάιτ του

Γιώργος Καραϊβάζ: Πώς τον αποχαιρέτησαν από το σάιτ του

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments