Ελλάδα

Δολοφονία Καραϊβάζ: Οι πρώτες φωτογραφίες

Δολοφονία Καραϊβάζ: Οι πρώτες φωτογραφίες
Δολοφονία Καραϊβάζ: Δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή εκτέλεσαν τον γνωστό αστυνομικό συντάκτη έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ έχει συγκλονίσει όλο τον δημοσιογραφικό κόσμο και έχει μόνο. Ο γνωστός αστυνομικός συντάκτης έπεσε νεκρός μετά από δολοφονική ενέδρα έξω από το σπίτι του στον Άλιμο. Οι δράστες του έριξαν τουλάχιστον 6 σφαίρες, ενώ άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για 17. Από ό, τι φαίνεται τα δύο άτομα που επέβαιναν σε σκούτερ, κατά τις πρώτες πληροφορίες, χρησιμοποίησαν σιγαστήρα.

Δολοφονία Καραϊβάζ: Φωτογραφίες από το σημείο

Δολοφονία Καραϊβάζ: Έγινε έξω από το σπίτι του στον Άλιμο

Δολοφονία Καραϊβάζ: Έγινε έξω από το σπίτι του στον Άλιμο

Σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN TV, οι δράστες τον δολοφόνησαν εν ψυχρώ έξω από το σπίτι του λίγο μετά τις 14:00. Οι δράστες γνώριζαν ακριβώς το πρόγραμμα του γνωστού δημοσιογράφου, φαίνεται να τον παρακολουθούσαν και μόλις επέστρεψε στο σπίτι του, τον πυροβόλησαν με τουλάχιστον έξι σφαίρες.

Ο δημοσιογράφος επέστρεφε στο σπίτι του, αφού είχε τελειώσει νωρίτερα τη δουλειά του σε τηλεοπτική εκπομπή στο Star, όπου εργαζόταν το τελευταίο διάστημα. Εκεί οι δράστες του είχαν στήσει ενέδρα και άδειασαν πάνω του έναν γεμιστήρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Γιώργος Καραϊβάζ βρέθηκε νεκρός έξω από το αυτοκίνητό του, στο παρκάκι κοντά στο σπίτι του. Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τρομοκρατική επίθεση, ενώ οι δράστες χαρακτηρίζονται από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ως επαγγελματίες δολοφόνοι. Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών. Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν από τους παλαιότερους αστυνομικούς συντάκτες και αφήνει πίσω του ένα παιδί, μόλις 19 ετών.

Στο σημείο της δολοφονίας του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ, έχουν σπεύσει αξιωματικοί της Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής για να συλλέξουν στοιχεία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Επίσης, γίνονται εκτεταμένες αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Άμεσης Δράσης για να εντοπίσουν κάποιο όχημα που ενδεχομένως επιβαίνουν οι δράστες.

Επίσης, συλλέγουν μαρτυρίες από αυτόπτες μάρτυρες, κατοίκους από την περιοχή προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπήρξαν ύποπτες κινήσεις που μπορεί να παραπέμπουν στους δράστες της δολοφονικής ενέδρας του Γιώργου Καραϊβάζ. Η Αστυνομία τις επόμενες ώρες θα αναζητήσει και πλάνα από κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στην περιοχή και μπορεί να έχουν «πιάσει» τη δολοφονία.

Δείτε το ρεπορτάζ του Open για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments