Ελλάδα

Βέρτης: Θα δώσει συναυλία στο Ισραήλ

Βέρτης: Θα δώσει συναυλία στο Ισραήλ
Βέρτης: Ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής θα είναι ο πρώτος διεθνής καλλιτέχνης που θα δώσει συναυλία στο Ισραήλ μετά την πανδημία.

Ο Έλληνας τραγουδιστής Νίκος Βέρτης θα επισκεφθεί το Ισραήλ στις 13 Μαΐου προκειμένου να τραγουδήσει στο Menora Mivtachim Arena, στο πρώτο διεθνές σόου από τότε που ο κορονοϊός «πάγωσε» τις πολιτιστικές δραστηριότητες σε όλο τον κόσμο.

Να θυμίσουμε πως η Ελλάδα έχει ανοίξει τα σύνορά της για τουρίστες από το Ισράηλ.

Βέρτης: Το δημοσίευμα της Jerusalem Post

Οπως αναφέρει δημοσίευμα της The Jerusalem Post, ο Βέρτης θα τραγουδήσει μπροστά σε 3.000 άτομα, σύμφωνα με τις οδηγίες του ισραηλινού υπουργείου Υγείας. Το ίδιο δημοσίευμα σημειώνει ότι ο δημοφιλής θα ταξιδέψει με μπάντα 25 μουσικών και θα είναι ο πρώτος διεθνής καλλιτέχνης που θα εμφανιστεί στο Ισραήλ μετά το ξέσπασμα της πανδημίας. Το Ισραήλ είναι η χώρα που προπορεύεται στον εμβολιασμό με αποτέλεσμα να έχει βελτιωθεί η επιδημιολογική εικόνα και η κυβέρνηση να προχωρά σε άρση των μέτρων.

Βέρτης

Ανοιχτά σύνορα για Ισραηλινούς τουρίστες στην Ελλάδα

Η Ελλάδα έχει ανοίξει τα σύνορά της χωρίς περιορισμού και ελέγχους σε πολίτες του Ισραήλ, οι οποίοι έχουν εμβολιαστεί και κατέχουν την πράσινη κάρτα του διπλού εμβολιασμού. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ηλεκτρονική έκδοση της haaretz.com, οι Ισραηλινοί τουρίστες που θα επισκεφτούν τη χώρα μας δεν θα χρειαστούν να μπουν σε καραντίνα.

Νίκος Βέρτης

«Ο υπουργός Τουρισμού της Ελλάδας, Χάρης Θεοχάρης, ενημέρωσε τον Ισραηλινό Πρέσβη στην Ελλάδα, Γιόσι Αρμάνι, ότι το ελληνικό υπουργικό συμβούλιο ενέκρινε Ισραηλινούς τουρίστες που έχουν εμβολιαστεί και κατέχουν πράσινο διαβατήριο για να εισέλθουν στη χώρα χωρίς δοκιμή κορονοϊού PCR ή καραντίνα ξενοδοχείου», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Το άνοιγμα των συνόρων για όσους Ισραηλινούς πολίτες έχουν εμβολιαστεί έχει ξεκινήσει από την Τρίτη, 23 Μαρτίου, ενώ αναμένεται να εισέλθουν στη χώρα 10.000 Ισραηλινοί τουρίστες ανά εβδομάδα. «Η απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης είναι αποτέλεσμα μιας κοινής προσπάθειας των Ισραηλινών Υπουργείων Εξωτερικών, Υγείας και Μεταφορών, υπό την ηγεσία του υπουργού Εξωτερικών Γκάμπι Ασκενάζι. Η ημερομηνία έναρξης αναμένεται να ξεκινήσει την Τρίτη, 23 Μαρτίου, και η συμφωνία που θα υπογραφεί σύντομα θα επιτρέψει σε 10.000 Ισραηλινούς τουρίστες να εισέλθουν στη χώρα σε εβδομαδιαία βάση», αναφερόταν σε δημοσίευμα της haaretz.com.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments