Ελλάδα

Πρωτοσέλιδο σοκ το Μακελειό για τον Καραϊβάζ

Πρωτοσέλιδο σοκ το Μακελειό για τον Καραϊβάζ
Στέφανος Χίος: Προκαταρκτική έρευνα διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών με αφορμή το χθεσινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό».

Ένα πρωτοσέλιδο σοκ εκδόθηκε χθες από την εφημερίδα «Μακελειό», της οποίας ιδρυτής είναι ο Στέφανος Χίος. Ο ίδιος καταζητείται πλέον από την αστυνομία.

Συγκεκριμένα η αστυνομία αναζητά τον εκδότη της εφημερίδας «Μακελειό», μετά από αυτεπάγγελτη δίωξη της εισαγγελίας κατά του δημοσιογράφου για «διασπορά ψευδών ειδήσεων» λόγω της θεματολογίας της χθεσινής εφημερίδας. Ωστόσο υπογραμμίζεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που σε βάρος του Στέφανου Χίου εκκρεμεί εισαγγελική έρευνα για «ψευδής ειδήσεις».

Ο λόγος της δίωξης του δημοσιογράφου είναι γιατί η εφημερίδα «Μακελειό» ισχυρίζεται πως διαθέτει στοιχεία που δείχνουν εμπλοκή κυβερνητικών στελεχών στη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. «Κάσα θανάτου παραγγελία από το Μαξίμου», αναφέρεται στο πρωτοσέλιδο του φύλλου του Σαββάτου.

Στέφανος Χίος: Είχε πέσει τον Ιούλιο του 2020 θύμα επίθεσης

Πριν 8 μήνες τον περασμένο Ιούλιο άγνωστοι  πυροβόλησαν εξ’ επαφής δύο φορές τον Στέφανο Χίο έξω από το σπίτι του. Ωστόσο γλίτωσε, καθώς κόλλησε το όπλο των εκτελεστών του ενώ και οι δύο σφαίρες παρόλο που χτύπησαν λαιμό και θώρακα δεν βρήκαν ζωτικά όργανα. Διακομίστηκε αρχικά στο Σισμανόγλειο και κατόπιν στο ΚΑΤ.

Στην κατάθεση που έδωσε μετά το συμβάν είπε πως είδε κάποιον με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του να πλησιάζει με το αυτοκίνητό του. Πυροβόλησε δύο φορές εναντίον του, στον λαιμό και στα πλευρά ενώ άλλες δύο σφαίρες «καρφώθηκαν» στο Ι.Χ του. Ο εκδότης της εφημερίδας «Μακελειό» άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου του, καταφέρνοντας να χτυπήσει το όπλο, το οποίο και μπλόκαρε. Σύμφωνα με τον ίδιο, πριν την επίθεση δεχόταν απειλές. . Η απόπειρα δολοφονίας έχει μένει μέχρι στιγμής ανεξιχνίαστη.

Το χθεσινό πρωτοσέλιδο του «Μακελειό»:

Στέφανος Χίος

H δολοφονία Καραϊβάζ

Ήταν 2:15 το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν ο Γιώργος Καραϊβάζ έφτανε οδηγώντας στο σπίτι του, στην οδό Αννίνου στον Άλιμο. Μόλις πάρκαρε και βγήκε από το αυτοκίνητό του, αφού το πάρκαρε λίγα μέτρα μακριά από την οικεία του και αποβιβάστηκε από αυτό, τον πλησίασαν δύο άτομα που επέβαιναν πάνω σε ένα σκουρόχρωμο μηχανάκι μικρού κυβισμού. Τότε ο συνεπιβάτης κατέβηκε από το μηχανάκι και ξεκίνησε να πυροβολεί το δημοσιογράφο.

Επτά από τις σφαίρες από 9αρι όπλο βρήκαν τον γνωστό αστυνομικό συντάκτη στο κεφάλι και στο θώρακα, ενώ όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες ο εκτελεστής του, του έριξε και τη χαριστική βολή για να είναι σίγουρος για το ειδεχθές έργο του. Η εκτέλεση δεν ξεπέρασε τα 30 δευτερόλεπτα, ενώ οι δράστες αιφνιδίασαν το θύμα τους, καθώς τον προσέγγισαν πολύ γρήγορα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments