Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [12/04/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [12/04/21]
Ερωτοσκόπιο: Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δίνει την ευκαιρία για περισσότερες αλλαγές.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει φως, λάμψη και αισιοδοξία στην καθημερινότητα όλων των ζωδίων και αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να τολμήσουν, σύμφωνα με τις προβλέψεις.

Κριός

Κάτι πρέπει να επιλυθεί στην σχέση σας και το σημερινό πλανητικό σκηνικό θα σας βοηθήσει να κάνετε κάποιες απαραίτητες αλλαγές. Είτε σκοπεύετε να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σας είτε απλά συμβεί κάτι που θα την προκαλέσει, το σίγουρο είναι ότι θα καταφέρετε να επιλύσετε πολλά θέματα που μέχρι τώρα κρύβατε κάτω από το χαλί.

Ταύρος 

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία για περισσότερες αλλαγές. Σε αυτήν την περίπτωση μια συγκεκριμένη συνομιλία, ή ακόμα και κάτι που θα ακούσετε ή θα διαβάσετε θα πυροδοτήσει μια αντίδραση. Κάτι σας ωθεί να θέλετε να επιλύσετε ένα ιδιαίτερα έντονο ζήτημα. Κάντε αυτό το πρώτο βήμα!

Δίδυμοι

Έχετε ευφράδεια λόγου και έναν τρόπο να προκαλείτε το ενδιαφέρον με κάθε θέμα που θίγετε. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό, υποδεικνύει ότι ο/η σύντροφος σας δεν θα σας αφήσει με τίποτα να αλλάξετε θέμα έως ότου επιλυθεί κάτι που εκείνος/η θεωρεί πολύ σημαντικό. Είστε υποχρεωμένοι να τον/την ακούσετε.

Καρκίνος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό προκαλεί τριβές ανάμεσα σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Το καλό είναι ότι αντί να προσπαθήσετε ως συνήθως να παρακάμψετε το εν λόγω ζήτημα, βρίσκετε και οι δύο το θάρρος να μιλήσετε για αυτό και να προσπαθήσετε να το επιλύσετε. Μπορεί να μην είναι η πιο άνετη ή η πιο εύκολη συζήτηση που έχετε κάνει, αλλά θα είναι σίγουρα η πιο εποικοδομητική. svg%3E

Λέων 

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει μια δόση δράματος στην ερωτική σας ζωή. Μπορεί να θελήσετε να φέρετε στην επιφάνεια κάποιες κρυφές πτυχές της προσωπικής σας ζωής. Αυτό θα διασφαλίσει ότι θα λάβετε την προσοχή που χρειάζεστε αλλά παράλληλα θα φέρετε σε αμηχανία το ταίρι σας. Αν αυτό σας κάνει ευτυχισμένους, ωραία. Μήπως, όμως, θα ήταν καλύτερο να διασφαλίσετε την ιδιωτική σας ζωή;

Παρθένος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει φως και αισιοδοξία στη ζωής σας. Η διάθεσή σας έχει βελτιωθεί και νιώθετε σαν να γιορτάζετε κάτι. Γιατί να μην καλέσετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο και να μοιραστείτε τη χαρούμενη διάθεσή σας μαζί του; Μπορείτε να πάτε σε ένα ξεχωριστό μέρος για να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε.

Ζυγός 

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να δείξετε λίγη τρυφερότητα στον/στην σύντροφό σας. Είστε εξπέρ στις ρομαντικές χειρονομίες, αλλά μερικές φορές ξεχνάτε ότι το ταίρι σας έχει ανάγκη την αγκαλιά ή το χάδι. Το πρόβλημα είναι ότι είστε τόσο ευαίσθητοι που δεν αντέχετε την παραμικρή απόρριψη. Αφήστε τους φόβους σας στην άκρη και ανοίξτε την καρδιά σας!

Σκορπιός

Αν και σας αρέσει να εξετάζετε τα πράγματα εις βάθος, εκτιμάτε επίσης τις ημέρες που υπάρχει μια ξέγνοιαστη και αισιόδοξη διάθεση καθώς σας υπενθυμίζει να μην παίρνετε τα πάντα πολύ σοβαρά. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει εσάς και τον/τη σύντροφό σας να χαλαρώσετε εντελώς και να απολαύσετε την φωτεινή πλευρά της ζωής. svg%3E

Τοξότης 

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει φως και αισιοδοξία στην καθημερινότητά σας. Διοργανώστε μια μικρή μάζωξη με τους πιο αγαπημένους σας φίλους και το ταίρι σας. Δοκιμάστε να μαγειρέψετε μια πρωτότυπη συνταγή, παίξτε επιτραπέζια ή δείτε την αγαπημένη σας σειρά όλοι μαζί. Σας έχει λείψει αυτή η αίσθηση χαλάρωσης.

Αιγόκερως

Δεν ξέρουμε αν οφείλεται στο γεγονός ότι σήμερα χαμογελάτε περισσότερο ή αν φταίει η ενέργεια της μέρας αλλά έχετε μια επιπλέον λάμψη στα μάτια σας. Όποιος και αν είναι ο λόγος, θα συναντήσετε κάποιον/α που σας βρίσκει γοητευτικούς από κάθε άποψη και που καταφέρνει να σας κάνει να ξεχάσετε τις ευθύνες σας και να γελάσετε με την καρδιά σας.

Υδροχόος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει μια αύρα αισιοδοξίας στην ερωτική σας ζωή. Μπορεί να αισθάνεστε όμορφα για κάποιο επικείμενο ραντεβού ή απλώς αισθάνεστε ευγνώμονες για την ζωή σας. Όποιος και αν είναι ο λόγος, θα έχετε ακόμη περισσότερες ευκαιρίες να χαμογελάσετε και να διασκεδάσετε αφού συναντηθείτε με τον νέο σας φίλο, καθώς πρόκειται για ένα καταπληκτικό άτομο.

Ιχθύες

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να προσκαλέσετε μερικούς φίλους να γνωρίσουν το πιο πρόσφατο ερωτικό σας ενδιαφέρον. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι η κατάληξη θα είναι επιτυχημένη και όλοι όσοι θα είναι παρόντες θα περάσουν καλά. Ακόμη και αν κάποιοι από αυτούς δεν θεωρούν αυτό το άτομο αντάξιό σας, θα φανούν αρκετά μεγαλόψυχοι ώστε να μην το αναφέρουν.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments