Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [12/04/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [12/04/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις της Δευτέρας, έχουν την ευκαιρία να κλείσουν αυτό που παρέμενε άλυτο στη σχέση τους.

Κριός

Αν χρειάζεσαι απόδειξη για τα αποτελέσματα μιας διαφορετικής νοοτροπίας που υιοθετήθηκε στο παρελθόν της ερωτικής σου ζωής, αυτή θα φανεί τώρα. Ήρθε η ώρα να ορίσεις νέους ρομαντικούς στόχους για να αντικαταστήσεις αυτούς που δεν σ’ εξυπηρετούν πλέον. Αυτό δεν σημαίνει πως είσαι ασταθής, πως αλλάζεις γνώμη ή παθιασμένους στόχους. Απλά γίνεσαι πιο ξεκάθαρη για το τι θέλεις και τι όχι, και αυτή η διαδικασία θα συνεχιστεί.

Ταύρος 

Οι ρομαντικές και φυσικές σου ανάγκες συνεχίζουν να εξελίσσονται και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αγκαλιάσεις και όχι να του αντισταθείς. Αποδεχόμενη ό, τι αλλάζει μέσα σου, θα σε βοηθήσει να εκδηλώσεις τις ανάγκες σου πολύ πιο ξεκάθαρα στον αγαπημένο σου. Αν νιώθεις πως πρέπει να είσαι λίγο πιο τολμηρή στο όνομα της αγάπης, τότε αυτό πράξε και δες τα αποτελέσματα!

Δίδυμοι

Έρχεται μια σέξι ψυχική διέγερση για σένα. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, είσαι έτοιμη να μάθεις κάτι από ένα συγκεκριμένο άτομο. Θα κάνεις μια πραγματικά ουσιαστική συζήτηση μαζί του, κάτι που προσφέρεται τώρα. Αυτή θα είναι αποκαλυπτική, με πολλούς υπέροχους τρόπους.

Καρκίνος

Τις προηγούμενες ρομαντικές απογοητεύσεις σου μπορείς να τις αποθηκεύσεις στο μυαλό σου, επ’ αόριστο. Έχεις την ευκαιρία να δεις την αγάπη και την οικειότητα με ένα πιο θετικό φως και θα μπορούσε ένα συγκεκριμένο άτομο να σε βοηθήσει σ’ αυτό. Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, σε περιμένουν εξαιρετικές στιγμές, μόλις αφήσεις το παρελθόν πίσω σου. svg%3E

Λέων 

Υπάρχει μια ασυνήθιστη και περίεργη σύνδεση μεταξύ της παθιασμένης προόδου και του περιβάλλοντός σου. Αν είσαι ελεύθερη, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να παρακινηθείς και να κάνεις το σπίτι σου πιο ελκυστικό ή πιο ασφαλές για να φέρεις κάποιον πίσω. Αν είσαι σε σχέση, τότε αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για να αξιοποιήσεις τη δημιουργικότητά σου και να φέρεις πιο κοντά, τον αγαπημένο σου.

Παρθένος

Κάτι ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου του οποίου τα συναισθήματα και η διάθεση έχουν σκαμπανεβάσματα- θα μπορούσαν να βελτιωθούν, δίνοντάς σου έναν λόγο να χαμογελάσεις. Οι βαριές δονήσεις δεν χρειάζεται να δημιουργούν προβλήματα, αν είσαι πρόθυμη να ανοιχτείς ή να είσαι αυτή που θα υποκινήσει μια απαραίτητη συζήτηση. Η επικοινωνία πρέπει να είναι αμφίδρομη και φαίνεσαι πρόθυμη να παίξεις το ρόλο σου. Όσο για το ταίρι σου, ίσως χρειαστεί περισσότερο χρόνο.

Ζυγός 

Η αγάπη και η οικειότητα θα έχουν το μερίδιό τους στις εκπλήξεις που σε περιμένουν. Αλλά μπορεί να είναι κάτι νέο ή άγνωστο που ανεβάζει τη διάθεση στα ερωτικά σου τώρα. Μην εστιάζεις αποκλειστικά σε ό,τι ξεδιπλώνεται. Η καρδιά σου ξέρει ότι υπάρχει κάτι καλό, οπότε άκουσε τι έχει να πει. Ίσως χρειαστεί να στηριχτείς περισσότερο σ’ αυτή, τώρα.

Σκορπιός

Η αγάπη και η οικειότητα μπορούν να σε κάνουν ν’ απολαύσεις περισσότερη διασκέδαση και ανεμελιά, ακόμα κι αν το μυαλό σου επιμένει πως πρέπει ν’ ακολουθήσεις τη λογική οδό. Γι’ αυτό πρέπει να καθοδηγηθείς από την καρδιά σου αν σε παροτρύνει να ανοιχτείς περισσότερο επικοινωνιακά, γιατί αυτό θα οδηγήσει σε πολλά γέλια, το τέλειο σκηνικό για παθιασμένη πρόοδο. Θα μπορούσες να είσαι η ιδανική παρέα για κάποιον τώρα. Μπορείς, αν χρειαστεί, να γίνεις ο ακροατής που έχει ανάγκη το ταίρι σου. Αυτή, είναι η ευκαιρία σου να λάμψεις. svg%3E

Τοξότης 

Μερικές φορές, δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από το να μοιράζεσαι ένα κρυφό μυστικό. Αυτός είναι ο λόγος που δεν πρέπει να αφήσεις κανένα φόβο να σε εμποδίσει να πας πιο βαθιά μια συζήτηση με τον εραστή σου. Δεν έχει να κάνει με το να ανοίξεις την ψυχή σου ή να αποκαλύψεις όσα δεν έχεις πει ποτέ σε κανέναν άλλο. Πρόκειται περισσότερο για την εμπιστοσύνη που δείχνεις σ’ αυτόν που ανοίγεσαι κι αυτό είναι που μετράει.

Αιγόκερως

Ένα ζήτημα σχετικό με την ισορροπία θα αποκαλυφθεί τώρα στην ερωτική σου ζωή. Μπορεί να αφορά το ποιος κάνει τι στη σχέση σου και την προσπάθεια που καταβάλλετε και οι δύο για να διατηρήσετε την αρμονία… όταν επικρατεί κάποιες φορές χάος. Οι κινήσεις του αγαπημένου σου ίσως είναι αρκετά απρόβλεπτες ώστε να σε κάνουν να πιστέψεις πως απαιτείται άμεση δράση για να βελτιωθεί. Όμως μην κινηθείς αν δεν παρακολουθήσεις για λίγο τη συμπεριφορά του.

Υδροχόος

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις αυτό που παρέμενε άλυτο στη σχέση σου. Αυτό μπορεί να είναι τόσο απλό όσο μια συζήτηση που δεν τελείωσε ποτέ, τουλάχιστον με τον τρόπο που επιθυμούσες. Μπορεί επίσης να συνειδητοποιήσεις πως το αντικείμενο του πόθου σου, είναι διατεθειμένο να συνεχίσει από εκεί που είχαν μείνει τα πράγματα. Αν απαιτείται συγχώρεση από μεριάς σου, τότε είναι η ευκαιρία σου να την προσφέρεις τώρα.

Ιχθύες

Ακόμη και μια μικρή πληροφορία, θα μπορούσε να σου δώσει τη σαφήνεια ή τη λύση που χρειάζεσαι. Αυτό μπορεί να είναι ισχυρό κίνητρο και ίσως αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις τον εραστή σου ή τον μελλοντικό αγαπημένο σου. Αν είσαι πρόθυμη να σκάψεις λίγο βαθύτερα αλλά με ευαισθησία, τότε θα ανακαλύψεις περισσότερα πράγματα, που θα σ’ αρέσουν.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments