Αθλητισμός

Champions League: Παρί και Τσέλσι έχουν το προβάδισμα

Champions League: Παρί και Τσέλσι έχουν το προβάδισμα
Champions League: Οι Παριζιάνοι και οι Λονδρέζοι θέλουν να ολοκληρώσουν ό, τι ξεκίνησαν στα πρώτα ματ των προημιτελικών και να προκριθούν στους «4».

Παρί Σεν Ζερμέν και Τσέλσι θέλουν να ολοκληρώσουν σήμερα ό, τι ξεκίνησαν στους πρώτους προημιτελικούς του Champions League, όταν και πήραν σοβαρό προβάδισμα απέναντι στις Μπάγερν Μονάχου και Πόρτο, αντίστοιχα. Αύριο αγωνίζονται Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης και Μπορούσια Ντόρτμουντ – Μάντσεσττερ Σίτι.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο πήρε μια πρώτη ρεβάνς για τον περσινό χαμένο τελικό απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου αφού οι Παριζιάνοι πέρασαν με 3-2 από το χιονισμένο Μόναχο πριν από μια εβδομάδα με εντυπωσιακή εμφάνιση του Κιλιάν Εμπαπέ.

Μπορεί η Μπάγερν να πέτυχε δύο γκολ και να έχει σίγουρα ελπίδες για το σημερινό ματς, αλλά δείχνει να μη βρίσκεται σε καλή κατάσταση αυτό το διάστημα. Δεν θα έχει και πάλι στη διάθεσή της τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που παραμένει εκτός με το πρόβλημα στο γόνατο που είχε αποκομίσει κατά τη διάρκεια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 με την εθνική Πολωνίας.

Champions League: Ο Τσούπο Μοτίνγκ θα προσπαθήσει να αντικασταστήσει τον Λεβαντόφσκι για την Μπάγερν

Champions League: Ο Τσούπο Μοτίνγκ θα προσπαθήσει να αντικασταστήσει τον Λεβαντόφσκι για την Μπάγερν

Επίσης, ο Γκάνμπρι, ο Σούλε και ο Τολισό παραμένουν εκτός για τους νυν πρωταθλητές Ευρώπης, που έχουν απέναντί τους μια ομάδα αρκετά πεισμωμένη για να καταφέρει ό,τι δεν μπόρεσε την περασμένη σεζόν στο Final-8 της Λισαβόνας.

Νεϊμάρ και Εμπαπέ (σε 43 παιχνίδια που έχει δώσει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, έχει συμμετοχή σε 42 γκολ) θα ηγηθούν και της δεύτερης προσπάθειας της Παρί κόντρα στην Μπάγερν, η οποία όμως δεν θα έχει τον Μαρκίνιος για το αποψινό ματς στο «Παρκ ντε Πρενς».

Champions League: Η Τσέλσι έχει σαφές πλεονέκτημα

Στο άλλο ζευγάρι της αποψινής βραδιάς, Τσέλσι και Πόρτο θα αγωνιστούν ξανά στη Σεβίλλη αφού το «Σάντσεθ Πιθχουάν» ορίστηκε να φιλοξενήσει και τις δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις των προημιτελικών λόγω των περιορισμών που έχουν αναγκαστεί να εφαρμόσουν οι χώρες λόγω του κορωνοϊού.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ στο τυπικά εκτός έδρας ματς της περασμένης εβδομάδας είχε πετύχει να πάρει σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης με το τελικό 2-0 που διαμορφώθηκε με τα γκολ των Μέισον Μάουντ και Μπεν Τσίλγουελ. Η Πόρτο δεν μπόρεσε κοντράρει τους Λονδρέζους και να τους κάνει να ανησυχήσουν ιδιαίτερα, με τους πρωταθλητές Ευρώπης του 2012 να ετοιμάζονται για τους «4» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι ο νικητής του ζευγαριού Μπάγερν – Παρί θα κοντραριστεί με αυτόν του Μάντσεστερ Σίτι – Ντόρτμουντ και η ομάδα που θα περάσει από το ζευγάρι Τσέλσι – Πόρτο θα πέσει πάνω στον νικητή του Ρεάλ – Λίβερπουλ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments