Αθλητισμός

Champions League: Μεγάλα ματς στα προημιτελικά

Champions League: Μεγάλα ματς στα προημιτελικά
Champions League: Ρεάλ - Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι - Ντόρτμουντ είναι τα αποψινά παιχνίδια με τους φιλάθλους να δυσκολεύονται να διαλέξουν ποιο θα δουν.

Το Champions League επιστρέφει και, μάλιστα, με δύο ματς που καθηλώνουν. H Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει τη Λίβερπουλ σε μια επανάληψη του τελικού του 2018 στο Κίεβο, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Στο πρώτο ματς όλοι περίμεναν μετά την κλήρωση να δουν ξανά αντιμέτωπους τον Σέρχιο Ράμος και τον Μοχάμεντ Σαλάχ, καθώς ο πρώτος είχε τραυματίσει τον Αιγύπτιο σταρ των «κόκκινων» σε εκείνο το ματς του 2018, αλλά ο Ισπανός αμυντικός θα απουσιάσει από τις δύο αναμετρήσεις λόγω τραυματισμού. Ο Γιούργκεν Κλοπ, τεχνικός της αγγλικής ομάδας, σχολίασε την απουσία του, λέγοντας: «Δεν θα καλούσα τον Ράμος στα γενέθλιά μου για ό,τι συνέβη, αλλά θα το σκεφτόμουν ξανά». «Η Ρεάλ του 2018 δεν έχει καμία σχέση με τη Ρεάλ του 2021», είπε ο Γερμανός τεχνικός.

Champions League: Τι δήλωσε ο Κλοπ πριν το ματς με τη Ρεάλ

Champions League: Τι δήλωσε ο Κλοπ πριν το ματς με τη Ρεάλ

Από την άλλη μεριά, ο Ζινεντίν Ζιντάν μίλησε για «τελικό 180 λεπτών», σημείωσε ότι η ομάδα του «έχει υποτιμηθεί κατά καιρούς» από τις κριτικές που ασκούνται, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Γιούργκεν Κλοπ. Να σημειώσουμε ότι ο Γαλλοαλγερινός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του, εκτός από τον Ράμος ούτε τους Ντάνι Καρβαχάλ και Εντέν Αζάρ. Ο δεύτερος κρίθηκε ότι είναι καλύτερο να προφυλαχθεί. Στην αποστολή βρίσκεται ο Φέντε Βαλβέρδε, ο οποίος (όπως και ο Φερλάν Μεντί) θα χάσει τη ρεβάνς αν αντικρίσει κίτρινη κάρτα.

Για τη Λίβερπουλ, ως γνωστόν, δεν είναι διαθέσιμοι οι Γκόμεζ, Χέντερσον, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Οριγκί, ενώ στο όριο όσον αφορά στις κάρτες βρίσκονται οι Χέντερσον (που δεν θα παίξει), Μίλνερ και Βαϊνάλντουμ.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Βάθκεθ – Νάτσο, Βαράν, Μεντί – Μαρσέλο, Μόντριτς, Καζεμίρο, Κρόος, Ασένσιο, Μπενζεμά.

Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Φίλιπς, Καμπάκ, Ρόμπερτσον, Τιάγκο, Φαμπίνιο, Βαϊνάλντουμ, Σαλάχ, Ζότα, Μανέ.

Στο άλλο παιχνίδι, η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί την Μπορούσια Ντόρτμουντ. O Πεπ Γκουαρδιόλα αναφέρθηκε ξανά στο καλεντάρι στη συνέντευξη Τύπου. Ο Καταλανός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, ενώ στο όριο των καρτών βρίσκονται οι Φερναντίνιο και Ζοάο Κανσέλο και θα είναι προσεκτικοί.

Η Μπορούσια, που δεν τα πάει ιδιαίτερα καλά στην Bundesliga, έχει απουσίες. Εκτός πλάνων βρίσκονται οι Ζαγκαντού, Βιτσέλ, Σμέλτσερ, Σάντσο, ενώ το τελευταίο «θύμα» τραυματισμού ήταν ο Μουκοκό. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ βρίσκεται στο όριο των καρτών. Ο Νορβηγός στράικερ, όμως, θα θέλει σίγουρα να δείξει τον καλύτερο εαυτό του κόντρα σε μία από τις ομάδες που δεδομένα θέλουν να τον αποκτήσουν, όπως καη η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα.

Ο προπονητής των Βεστφαλών, Έντιν Τέρζιτς έπλεξε το εγκώμιο της Μάντσεστερ Σίτι. Της απέδωσε το χαρακτηρισμό «η καλύτερη ομάδα του πλανήτη», ενώ τόνισε ότι: «Αποδεχόμαστε δεν θα έχουμε την μπάλα. Όταν την έχουμε πρέπει να τρέξουμε και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας».

Οι πιθανές ενδεκάδες

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Ρούμπεν Ντίας, Ζοάο Κανσέλο, Ρόδρι, Γκιουντογάν, Στέρλινγκ, Μπερνάρντο Σίλβα, Φόντεν, Ντε Μπρόινε.

Ντόρτμουντ: Χιτς, Τζαν, Ακάντζι, Χούμελς, Γκερέιρο, Ντιλέινι, Μπέλινγχαμ, Ντάχουντ, Αζάρ, Ρόις, Χάαλαντ.

Δείτε και το πολύ όμορφο video που ετοίμασαν οι άνθρωποι του Champions League

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments