Lifestyle

Macaulay Culkin: Απέκτησε το πρώτο του παιδί

Macaulay Culkin: Απέκτησε το πρώτο του παιδί
Macaulay Culkin: Το παιδί θαύμα του Χόλιγουντ, ο οποίος έγινε διάσημος από την αγαπημένη τριλογία Μόνος στο Σπίτι, απέκτησε το πρώτο του παιδί.

Το πρώτο του παιδί απέκτησε το παιδί θαύμα του Χόλιγουντ Macaulay Culkin. Ο Αμερικανός ηθοποιός έγινε διάσημος όταν σε μικρή ηλικία είχε παίξει το μπόμπιρα από το Μόνος στο Σπίτι. Μάλιστα είχε ανακοινώσει καιρό πριν ότι πρόκειται να αλλάξει και όνομα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το περιοδικό Esquire ο ηθοποιός απέκτησε το πρώτο του παιδί, καρπό του έρωτά του με τη σύντροφό του Brenda Song. Η κοινή του δήλωση για τα ευχάριστα νέα ήταν λιτή και περιεκτική. «Είμαστε ενθουσιασμένοι» αρκέστηκαν να πουν για το μωρό του που θα ονομάσουν Dakota Song Culkin.

Είχαν μιλήσει σχετικά με το ενδεχόμενο να αποκτήσουν παιδί

Το όνομα δεν είναι καθόλου τυχαίο καθώς πηγή έμπνευσής τους ήταν η αδικοχαμένη αδελφή του Macaulay που πέθανε το 2008 όταν τη χτύπησε αυτοκίνητο. Πέρυσι σε κοινή τους συνέντευξη είχαν παραδεχτεί πως θέλουν πολύ να δημιουργήσουν οικογένεια και να αποκτήσουν μαζί παιδιά.

«Το εξετάζουμε, προσπαθούμε να κάνουμε τα ωράρια να ταιριάξουν» είπε πει τότε ο διάσημος ηθοποιός ενώ η σύντροφός του είχε τονίσει: «Ο κόσμος δεν κατανοεί πόσο απίστευτα ευγενικός, πιστός, γλυκός και έξυπνος είναι. Ξέρει ποιος είναι και είναι 100% εντάξει με αυτό. Και για μένα αυτό είναι μια εξαιρετικά σέξι ποιότητα». Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο σετ της ταινίας Changeland στην Ταϊλάνδη το 2017 και από τότε είναι αχώριστοι.

«Μόνος στο σπίτι»

Το 1990 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά η ωραιότερη Χριστουγεννιάτικη ταινία όλων των εποχών. Το «Μόνος στο σπίτι» έμελλε να σημαδέψει τα παιδικά μας χρόνια και να γίνει η top αγαπημένη μας εποχιακή ταινία, την οποία βλέπουμε ακόμη και σήμερα και ξεκαρδιζόμαστε στο γέλιο. Και να σου πούμε και κάτι; Αν δεν δούμε «Μόνος στο σπίτι» δεν καταλαβαίνουμε πως έχουν έρθει Χριστούγεννα. Ο πρωταγωνιστής της ταινίας Macaulay Culkin έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας και πιστεύουμε πως κακώς δεν πήρε Oscar. Ο Kevin McCalister aka Makaulay Culkin, ήταν μόλις 10 ετών όταν γυρίστηκε η ταινία και χθες είχε τα γενέθλιά του. Το tweet που έκανε ο ηθοποιός έγινε viral και ξάφνου νιώσαμε πως μεγαλώσαμε απότομα. Macaulay Culkin

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments