Διεθνή

Macaulay Culkin: O Αμερικανός ηθοποιός μεγάλωσε και τα γενέθλιά του έγιναν viral

Macaulay Culkin: O Αμερικανός ηθοποιός μεγάλωσε και τα γενέθλιά του έγιναν viral
Macaulay Culkin: Το 1990 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά η ωραιότερη Χριστουγεννιάτικη ταινία όλων των εποχών. Το «Μόνος στο σπίτι» έμελλε να σημαδέψει τα παιδικά μας χρόνια.

Ο ηθοποιός που έχει καταφέρει να μείνει για πάντα παιδί στη συνείδηση του κόσμου, και μάλιστα ένα παιδί που μένει… μόνο στο σπίτι, είχε γενέθλια.

Ο Macaulay Culkin μπορεί να μεγάλωσε, και να έσβησε 40 κεράκια, ωστόσο δεν χάνει στιγμή το χιούμορ του. Ένα μόνο «τιτίβισμα» του στο twitter κατάφερε να γίνει viral και μέχρι στιγμής η ανάρτησή του να μετρά 2,5 εκατομμύρια «Likes» και 471,1 χιλιάδες σχόλια και retweets.

«Γεια σας, θέλετε να νιώσετε γέροι; Έγινα 40 ετών. Παρακαλώ» έγραψε και μετά πρόσθεσε: «Είναι το δώρο μου στον κόσμο: Κάνω τους ανθρώπους να νιώσουν γέροι. Δεν είμαι πλέον παιδί, αυτή είναι η δουλειά μου» έγραψε για τα γενέθλια του Macaulay Culkin και έγινε viral.

«Μόνος στο σπίτι»

Το 1990 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά η ωραιότερη Χριστουγεννιάτικη ταινία όλων των εποχών. Το «Μόνος στο σπίτι» έμελλε να σημαδέψει τα παιδικά μας χρόνια και να γίνει η top αγαπημένη μας εποχιακή ταινία, την οποία βλέπουμε ακόμη και σήμερα και ξεκαρδιζόμαστε στο γέλιο. Και να σου πούμε και κάτι; Αν δεν δούμε «Μόνος στο σπίτι» δεν καταλαβαίνουμε πως έχουν έρθει Χριστούγεννα. Ο πρωταγωνιστής της ταινίας Macaulay Culkin έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας και πιστεύουμε πως κακώς δεν πήρε Oscar. Ο Kevin McCalister aka Makaulay Culkin, ήταν μόλις 10 ετών όταν γυρίστηκε η ταινία και χθες είχε τα γενέθλιά του. Το tweet που έκανε ο ηθοποιός έγινε viral και ξάφνου νιώσαμε πως μεγαλώσαμε απότομα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments