Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Θέλει Μπρούμα και Χολέμπας και του χρόνου ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Θέλει Μπρούμα και Χολέμπας και του χρόνου ο Μαρτίνς
Ολυμπιακός: Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να εισηγηθεί την παραμονή των παικτών στο λιμάνι.

Ο Ολυμπιακός είναι από το βράδυ της Κυριακής (11/4) πρωταθλητής Ελλάδος για 46η φορά στην ιστορία του. Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς επικράτησαν 3-1 του Παναθηναϊκού και πλέον πανηγυρίζουν με το τρόπαιο αγκαλιά. Την ίδια ώρα, οι ιθύνοντες ξεκινούν τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν με τον Πορτογάλο προπονητή να καλείται να επιλέξει και τους παίκτες που θα συνεχίσουν μαζί του.

Ήδη τα σχετικά σενάρια έχουν ξεκινήσει.

Όπως αναφέρει η LiveSport, ο Μαρτίνς αναμένεται να εισηγηθεί θετικά για την παραμονή του Αρμίντο Μπρούμα και του Χοσέ Χολέμπας. Ακόμα ωστόσο οι σκέψεις του δεν έχουν πάρει επίσημη μορφή προς στη διοίκηση, κάτι που αναμένεται να συμβεί μέσα στις επόμενες 20 μέρες. Όσον αφορά, πάντως, την περίπτωση του Μπρούμα, όλα θα κριθούν από τις συζητήσεις με την Αϊντχόφεν. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να θέσουν το θέμα σε νέες βάσεις, καθώς θεωρούνται πολλά τα 7 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας αγοράς. Θυμίζουμε ότι ο 26χρονος ακραίος αποκτήθηκε δανεικός από τον ολλανδικό αθλητικό σύλλογο για να αποτελέσει τον έναν εκ των δύο βασικών εξτρέμ του Ολυμπιακού, δεν έχει δώσει όμως τα μέγιστα καθώς ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς.

Ο Χοσέ Χολέμπας από την άλλη, πήρε τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό μετά από μια αξιοπρόσεκτη καριέρα σε Ιταλία και Αγγλία. Ο αριστερός μπακ ήρθε πίσω στο λιμάνι μετά την πώληση του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ και πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παραμονή του. «Θυμάμαι πολλά πράγματα από την πρώτη μου θητεία. Έμεινα τέσσερα χρόνια και ήταν τέσσερα υπέροχα χρόνια. Ο Ολυμπιακός με έκανε αυτό που είμαι σήμερα και αυτό είναι κάτι που σέβομαι απεριόριστα. Έχω μεγαλύτερη εμπειρία πλέον αλλά δεν έχω αλλάξει πολλά πράγματα. Είμαι ο ίδιος τύπος όπως ήμουν και πριν. Δεν θέλω να αλλάξω κάτι γιατί τότε δεν θα είμαι εγώ. Προσπαθώ να επικεντρώνομαι στο παιχνίδι μου και να διατηρήσω το επίπεδό μου» είχε πει χαρακτηριστικά ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις κατά την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments