Ελλάδα

Γιώργος Καραϊβάζ: Τι κατέθεσε η Ζήνα Κουτσελίνη στη ΓΑΔΑ

Γιώργος Καραϊβάζ: Τι κατέθεσε η Ζήνα Κουτσελίνη στη ΓΑΔΑ
Γιώργος Καραϊβάζ: Η στενή συνεργάτης του, Ζήνα Κουτσελίνη, παρουσιάστηκε στη ΓΑΔΑ και κατέθεσε για την υπόθεση δολοφονίας του δημοσιογράφου.

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της στυγνής δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ. Οι Αρχές εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες, ενώ μέρα με τη μέρα έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέα ντοκουμέντα. Μάλιστα, πρόσφατα δημοσιεύτηκε νέο βίντεο ντοκουμέντο που αποτυπώνει τη στιγμή που οι δύο δράστες φεύγουν από τον τόπο του εγκλήματος. Η αστυνομία κάνει τα αδύνατα δυνατά για να ρίξει φως στην υπόθεση και σε αυτό τους βοηθάει η Ζήνα Κουτσελίνη, στενή συνεργάτης του Γιώργου Καραϊβάζ τα τελευταία χρόνια, η οποία σήμερα επισκέφθηκε τη ΓΑΔΑ προκειμένου να καταθέσει.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» παρουσιάστηκε σήμερα στη ΓΑΔΑ προκειμένου να καταθέσει για τον συνάδελφό της, όπου παρέμεινε για περίπου δύο ώρες στο κτίριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sputnik, η Ζήνα Κουτσελίνη ανέφερε ότι ο Γιώργος Καραϊβάζ τις τελευταίες ημέρες ήταν στα καλύτερά τους. «Ποτέ δεν μου είχε πει ότι είχε κάποιο πρόβλημα ή ότι είχε δεχτεί κάποια απειλή» φέρεται να κατέθεσε.

«Την προηγούμενη ημέρα της δολοφονίας του είχε φύγει στη μια το μεσημέρι, λόγω της θεματολογίας της εκπομπής. Την Παρασκευή ειδικά, ήταν μια χαρά. Ίσως γιατί ερχόταν το Σαββατοκύριακο» ανέφερε περιγράφοντας τις τελευταίες ημέρες του Γιώργου Καραϊβάζ στον χώρο εργασίας του.

Γιώργος Καραϊβάζ: Οι Αρχές επεξεργάζονται τα βίντεο που αφορούν τη δολοφονία με εξελιγμένο λογισμικό

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εξαντλούν οποιοδήποτε μέσο έχουν στην κατοχή του προκειμένου να εξιχνιάσουν την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές χρησιμοποιούν το εξελιγμένο λογισμικό Ι2, το οποίο έχει τη δυνατότητα να επεξεργάζεται τεράστιο όγκο στοιχείων και πληροφοριών και να βρίσκει στοιχεία που τα συνδέουν μεταξύ τους.

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας απεικονίζει τους δράστες ένα λεπτό μετά τη δολοφονία του αστυνομικού συντάκτη, ενάμισι χιλιόμετρο μακριά και μόλις 750 μέτρα από τη λεωφόρο Ποσειδώνος. Αυτό το βίντεο εξετάζεται μαζί με όλα τα άλλα βίντεο που έχει στη διάθεσή της η αστυνομία.

«Πολύ φοβάμαι, και αυτό πιθανολογούν και οι αστυνομικοί, οι δράστες προχώρησαν στην εκτέλεση και όχι σε μια πράξη εκφοβισμού, πιθανόν γιατί έπρεπε να του κλείσουν το στόμα» σημείωσε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments