Αθλητισμός

Χατζηγιοβάνης: Θλάση ο παίκτης του Παναθηναϊκού

Χατζηγιοβάνης: Θλάση ο παίκτης του Παναθηναϊκού
Χατζηγιοβάνης: Ο 23χρονος άσος θα χάσει το παιχνίδι με τον Άρη και ίσως και αυτό με την ΑΕΚ.

Τις υπηρεσίες του Τάσου Χατζηγιοβάνη θα στερηθεί την Κυριακή ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Άρη, για τα play offs. Ο 23χρονος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο και έτσι θα χάσει το ματς με τους Θεσσαλονικείς στη Λεωφόρο ενώ ερωτηματικό παραμένει αν θα τα καταφέρει για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Oι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του και έτσι το πιθανότερο είναι να κάνει αγώνα δρόμου για να είναι απόλυτα έτοιμος να παίξει την επόμενη Κυριακή (25/4) στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Πρόκειται αναμφισβήτητα για μια σημαντική απώλεια. O 23χρονος άσος είχε αγωνιστεί βασικός στα τρία πρώτα ματς των play offs έχοντας και μια ασίστ στη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Τη θέση του Έλληνα εξτρέμ θα καλύψει ένας εκ των Αϊτόρ και Ενγκμπακοτό.

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Άρη.

Παρά ταύτα οι “πράσινοι” συνεχίζουν να προετοιμάζονται για το ματς με τους “κίτρινους”. Χτες γυμνάστηκαν το απόγευμα στο Κορωπί και μετράνε αντίστροφα για την Κυριακή. Ο Μπαρτ Σένκεφελντ ακολούθησε ξανά θεραπεία και σήμερα θα φανεί αν θα μπορέσει να βγάλει όλο το πρόγραμμα. Απών ήταν ο Δημήτρης Κουρμπέλης.  Η προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής μπάλας, ανάπτυξη παιχνιδιού και τέλος διπλό στο μισό γήπεδο. Υπενθυμίζεται πως σίγουρα νοκ άουτ για το ματς της Κυριακής είναι -εκτός από τον Κουρμπέλη- και ο Πούγγουρας (τιμωρημένος), ενώ αμφίβολος είναι ο Σένκεφελντ.

Ενόψει του ματς ο Λάζλο Μπόλονι έκανε δηλώσεις στη NOVA και σχετικά με το αν είναι έτοιμοι για το ματς με τον Άρη είπε: «Καταλαβαίνω την ερώτηση. Δύσκολη λέξη το “έτοιμοι”, ποτέ δεν θα είμαστε… γιατί πάντα θέλουμε το καλύτερο. Θέλουμε να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και αυτές οι ανεπάρκειες μας οδηγούν στο να βελτιωνόμαστε.

Η τελειότητα δεν θα έρθει ποτέ. Δουλεύουμε σκληρά και ξέρουμε πως θα παίξουμε κόντρα σε μια ομάδα που είναι δεύτερη για καιρό. Έχουμε συναίσθηση της μεγάλης ευθύνης που έχουμε σε κάθε ματς. Θα μπορούσα να πως όχι δεν γνωρίζω τίποτα ή ναι ξέρω τα πάντα για τον Άρη. Είναι μια ομάδα με καλή κινητικότητα με ευέλικτους παίκτες. Δεν είναι τυχαία στη δεύτερη θέση. Τον σεβόμαστε και θα προσπαθήσουμε να είμαστε δυνατοί απέναντί τους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments