Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Στηρίζει τον Διούδη

Παναθηναϊκός: Στηρίζει τον Διούδη
Παναθηναϊκός: Ο γκολκίπερ του "τριφυλλιού" ανέλαβε την ευθύνη μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε το βράδυ της Κυριακής (11/4) από τον Ολυμπιακό με σκορ 3-1, με τον Σωκράτη Διούδη να είναι ο μοιραίος των “πρασίνων” και να ακούει διάφορα σχόλια από τον φίλαθλο κόσμο. Ωστόσο οι συμπαίκτες του και οι άνθρωποι του συλλόγου στέκονται στο πλάι του.

Ο διεθνής πορτιέρο είχε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, την αμέριστη στήριξη των συμπαικτών του και των ανθρώπων της ομάδας του Παναθηναϊκού μετά το τέλος του αγώνα. Άπαντες έσπευσαν να σταθούν δίπλα του και να τον “πουσάρουν” ψυχολογικά, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να απογοητευτεί από μία κακή εμφάνιση, τη στιγμή που έχει κρατήσει τόσες άλλες φορές όρθια την ομάδα τη φετινή σεζόν.

«Εγώ φταίω»:

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού σε δηλώσεις του στη NOVA μετά το ντέρμπι τόνισε ότι φέρει την πλήρη ευθύνη για την ήττα του “τριφυλλιού”. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Σε άλλα ματς έχω βοηθήσει πολύ την ομάδα, αλλά σήμερα θα ήθελα να αναλάβω την ευθύνη για την ήττα. Όχι τόσο για το λάθος, καθώς άνθρωποι είμαστε και λάθη κάνουμε. Το γκολ που δεχτήκαμε με δική μου ευθύνη σε εκείνο το σημείο του αγώνα μας έκοψε τα πόδια. Αν είχαμε πάει μπροστά στο σκορ στα αποδυτήρια, ίσως ήταν διαφορετικά τα πράγματα».

Τι λάθη έκανε ο γκολκίπερ:

Ο βασικός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού θα λέγαμε πως έχει μια μερική ευθύνη και τα γκολ που δέχθηκαν οι “πράσινοι”. Στο πρώτο σε μια εύκολη κεφαλιά, η μπάλα πήγε στα χέρια του και την έχασε. Στο δεύτερο βγήκε χωρίς λόγο και τον πρόλαβε ο Χασάν ενώ στο τρίτο ανέβηκε στην αντίπαλη περιοχή και τελικά το σκορ ανέβηκε στο 3-1.

Ο τερματοφύλακας του τριφυλλιού είχε στο δεύτερο μέρος άλλα δύο λάθη, που θα μπορούσαν να είχαν διαμορφώσει αλλιώς το σκορ. Συγκεκριμένα είδε την μπάλα να του φεύγει από τα χέρια και να χτυπάει μάλλον συμπτωματικά στο χέρι του Χασάν στο ακυρωθέν γκολ του Ελ-Αραμπί, ενώ είχε ακόμα μία ασταθή έξοδο σε εκτέλεση φάουλ, με τον Πούγγουρα να γλιτώνει με το σώμα το σίγουρο γκολ στο πλασέ του Χασάν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments