Ελλάδα

Γιώργος Καραϊβάζ: Νέα μαρτυρία από αυτόπτη μάρτυρα

Γιώργος Καραϊβάζ: Νέα μαρτυρία από αυτόπτη μάρτυρα
Γιώργος Καραϊβάζ: «Ενώ το μάτι έβλεπε, το μυαλό αδυνατούσε να καταλάβει τι συνέβαινε», δήλωσε σοκαρισμένος ο μάρτυρας που βρέθηκε στο σημείο δολοφονίας του δημοσιογράφου εκείνο το μοιραίο μεσημέρι.

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της στυγνής δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ. Οι Αρχές εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες, ενώ μέρα με τη μέρα έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέα ντοκουμέντα. Μάλιστα, πρόσφατα δημοσιεύτηκε νέο βίντεο ντοκουμέντο που αποτυπώνει τη στιγμή που οι δύο δράστες φεύγουν από τον τόπο του εγκλήματος, ενώ σύμφωνα με μαρτυρία ο αδικοχαμένος δημοσιογράφος θα κατέθετε για σοβαρή υπόθεση τον επόμενο μήνα και ίσως αυτό να αποτελεί τον συνδετικό κρίκο για την εξιχνίαση της δολοφονίας. Μετά την κατάθεση της Ζήνας Κουτσελίνη στη ΓΑΔΑ, μία νέα μαρτυρία είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά από αυτόπτη μάρτυρα της δολοφονίας.

Ο αυτόπτης μάρτυρας ήταν ένας από τους δημοτικούς υπαλλήλους που εκείνη τη μοιραία ώρα εργαζόταν στο παρκάκι κοντά στο σπίτι του Γιώργου Καραϊβάζ μίλησε για τα όσα αντίκρισε.

«Είδα τον εκτελεστή, είναι ένας άνθρωπος με πράσινο στρατιωτικό τζάκετ να είναι πάνω από το θύμα και να πυροβολεί… Και όχι μία, έριξε αρκετές. Ακούμε έναν ήχο, σαν κρότο από εξάτμιση που είναι χαρακτηριστικός. Γυρίσαμε να δούμε τι γίνεται, ο κρότος συνεχιζόταν και βλέπω τον άνθρωπο με το χακί από πάνω να ρίχνει σωρηδόν στο θύμα κάτω. Ενώ το μάτι έβλεπε, το μυαλό αδυνατούσε να καταλάβει τι συνέβαινε. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να κρατήσω κάτι άλλο, εκτός από το χακί, το όπλο που είχε στην άκρη ένα εξόγκωμα σαν σιγαστήρα», είπε, όπως μετέδωσε ο Alpha.

Το πρώτο πράγμα που έκανε ο μάρτυρας ήταν να καλέσει την αστυνομία. «Μου είπε η γυναίκα αστυνομικός να πλησιάσω να δω αν ζει ο άνθρωπος, έκανα δυο βήματα προς τα εκεί, μόλις είδα το αίμα δεν μπόρεσα… Ήταν από πάνω και ρίχνανε, τουλάχιστον 3-4 σφαίρες εξ’ επαφής. Η ομάδα ΔΙΑΣ έφτασε σε ούτε πέντε λεπτά…», δήλωσε.

Γιώργος Καραϊβάζ: Η κατάθεση της Ζήνας Κουτσελίνη

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» παρουσιάστηκε σήμερα στη ΓΑΔΑ προκειμένου να καταθέσει για τον συνάδελφό της, όπου παρέμεινε για περίπου δύο ώρες στο κτίριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sputnik, η Ζήνα Κουτσελίνη ανέφερε ότι ο Γιώργος Καραϊβάζ τις τελευταίες ημέρες ήταν στα καλύτερά τους. «Ποτέ δεν μου είχε πει ότι είχε κάποιο πρόβλημα ή ότι είχε δεχτεί κάποια απειλή» φέρεται να κατέθεσε.

«Την προηγούμενη ημέρα της δολοφονίας του είχε φύγει στη μια το μεσημέρι, λόγω της θεματολογίας της εκπομπής. Την Παρασκευή ειδικά, ήταν μια χαρά. Ίσως γιατί ερχόταν το Σαββατοκύριακο» ανέφερε περιγράφοντας τις τελευταίες ημέρες του Γιώργου Καραϊβάζ στον χώρο εργασίας του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments