Lifestyle

Άσχημα τα νέα για τον Γιώργο Λιάγκα

Άσχημα τα νέα για τον Γιώργο Λιάγκα
Γιώργος Λιάγκας: Από ότι όλα δείχνουν ο γνωστός παρουσιαστής θα μείνει στον ΑΝΤ1, αλλά αποχωρεί από την πρωινή εκπομπή "Πρωινό".

Ο Γιώργος Λιάγκας παρουσιάζει μαζί με την Φαίη Σκορδά το Πρωινό στον ΑΝΤ1. Πριν από λίγο καιρό το κανάλι είχε ανακοινώσει την επιστροφή του γνωστού παρουσιαστή στην εκπομπή. Ακόμη είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί στην ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής μέσα στα καλά καθούμενα προανήγγειλε το μέλλον. Ενώ οι συνεργάτες της πρωινής εκπομπής του Ant1 παρακολουθούσαν στο monitor το αποκλειστικό απόσπασμα από το reality «Φάρμα», και ετοιμάζονταν να σχολιάσουν, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε την έκπληξη. Γιώργος Λιάγκας

Η προαναγγελία του Λιάγκα

Στο τέλος της προβολής του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας αποθέωσε τον Μαντζουράνη και τον χειροκρότησε λέγοντας πως είναι ένας από τους ελάχιστους παίκτες που λένε την αλήθεια. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συμφώνησε με τον Γιώργο Λιάγκα και έδωσε την ιδέα στην παραγωγή του «Πρωινό».

«Στο Πρωινό του χρόνου ο Μαντζουράνης» είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Τότε ο Γιώργος Λιάγκας χαμήλωσε τη φωνή του και απάντησε στον συνεργάτη του: «Έτσι κι αλλιώς, εμείς δεν θα είμαστε» και έκρυψε το πρόσωπο του κρυφογελώντας. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε, επίσης χαμηλόφωνα: «Δεν πειράζει».

Η Φαίη Σκορδά δεν έδειξε να αντιδρά και συνέχισε σχολιάζει τα όσα είδε στο βίντεο από τη Φάρμα.

Η τηλεοπτική επανασύνδεση Λιάγκα – Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν δοκιμαστεί μαζί στον τηλεοπτικό αέρα και έχουν αποδείξει, με επιτυχία, τον επαγγελματισμό και την καλή χημεία τους. Η νέα τους συνάντηση αποδεικνύει ότι το «μαζί» και για τους δύο έχει, ακόμα, πολύ δρόμο μπροστά και ότι οι αληθινοί δεσμοί των ανθρώπων δεν διαλύονται, αλλά εξελίσσονται».

Να σημειώσουμε ότι ο Γιώργος Λιάγκας το 2018 είχε βρεθεί τετ-α-τετ με τη Φαίη Σκορδά για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό τους σε απέναντι παράθυρα πριν το Dancing With The Stars.

«Ο Γιώργος απ’ ότι ξέρω έχει δεχτεί πολλές προτάσεις στο παρελθόν για κριτική επιτροπή, αλλά είναι η πρώτη φορά που είπε το ναι», είπε χαμογελώντας τότε η Φαίη Σκορδά και έδωσε πάσα στον Γιώργο Λιάγκα. Εκείνος, μεταξύ σοβαρού και αστείου, έδωσε την εξής απάντηση:

«Αισθανόταν τύψεις ο Λάτσιος που μου έκοψε την εκπομπή τη βραδινή και λέει «τον πληρώνω που τον πληρώνω κάτι πρέπει να τον κάνω». Δεν είχαν κάτι άλλο να με κάνουν και με έβαλαν στην επιτροπή του Dancing. Μου έλεγαν ότι «πρέπει να κάνεις τον Λάτσιο». Λέω δεν μπορώ γιατί είναι πολύ όμορφος, πολύ έξυπνος, πολύ επιτυχημένος, εγώ δεν είμαι τίποτα απ’ όλα αυτά και ούτε τον Λάτσιο μπορώ να κάνω».

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments