Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [16.04.21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [16.04.21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Οι σημερινές ερωτικές προβλέψεις δεν επιφυλάσσει και πολύ ευχάριστε εκπλήξεις για τα ζώδια.

Κριός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει αναποφασιστικότητα καθώς προσπαθείτε να καταλάβετε αν αξίζει να ζητήσετε να βγείτε ραντεβού από κάποιο άτομο ή όχι. Από τη μία φαίνεται ότι είναι δύσκολο να τον/την εντυπωσιάσετε και όμως έχετε εμπιστευτικές πληροφορίες ότι του/της αρέσετε. Μάλλον δείχνει το ενδιαφέρον του/της με έναν περίεργο τρόπο.

Ταύρος

Έχετε την τάση να εντυπωσιάζετε τους γύρω σας με την γοητεία σας καθώς είστε πολύ επιφυλακτικοί για να τους προσεγγίσετε και να προσπαθήσετε να τους γνωρίσετε καλύτερα. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας κάνει να σκεφτείτε αν θα πρέπει να συνεχίσετε να θαυμάζετε κάποιον/α από απόσταση ή να τον/την προσεγγίσετε. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε εάν υιοθετήσετε μια πιο τολμηρή στάση.

Δίδυμος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας φέρνει απογοήτευση, καθώς κάποιο άτομο για το οποίο ενδιαφέρεστε φαίνεται αδιάφορο στις προσπάθειες σας να το προσεγγίσετε. Καμία από τις τακτικές σας δεν φαίνεται να πιάνει. Να ξέρετε ότι μάλλον ενδιαφέρεται, απλώς έχει έναν πολύ περίεργο τρόπο να δείχνει το ενδιαφέρον του.

Καρκίνος

Σταματήστε να παίζετε παιχνίδια. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι το άτομο για το οποίο ενδιαφέρεστε έχει πια κουραστεί με τα καπρίτσια σας. Δεν θέλει πια να προσπαθεί να καταλάβει τις περίεργες διαθέσεις σας. Έχει προσπαθήσει με κάθε τρόπο να προσεγγίσει τον πραγματικό σας εαυτό, αλλά πλέον είναι έτοιμος/η να τα παρατήσει.

Λέων

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει την δικαιολογία που χρειάζεστε για να προσποιηθείτε ότι δεν ενδιαφέρεστε τόσο για κάποιο συγκεκριμένο άτομο. Έχετε παρατηρήσει ότι αυτός/η ξενερώνει με το υπερβολικό ενδιαφέρον και το παίζει δύσκολος/η. Δεν είστε διατεθειμένοι να τα παρατήσετε.

Παρθένος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δημιουργεί αντικρουόμενα συναισθήματα μέσα σας σχετικά με ένα πρόσφατο συμβάν στη σχέση σας. Αναρωτιέστε εάν ήταν θετικό ή αρνητικό, ή ίσως και τα δύο. Αντιμετωπίστε το ως μια χρήσιμη εμπειρία, που σας δίδαξε μέχρι πού φτάνουν τα όριά σας.

Ζυγός

Γενικά έχετε την τάση να φέρνετε σε ισορροπία αντικρουόμενους ανθρώπους ή ζητήματα, καθώς η διαφωνία είναι κάτι που δυσκολεύεστε να χωνέψετε. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι θα αντιμετωπίσετε μια πιθανή ρήξη στη σχέση σας και πρέπει να εφαρμόσετε όλες τις φυσικές σας δεξιότητες για να γεφυρώσετε το χάσμα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας.

Σκορπιός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι μάλλον αντιδράτε υπερβολικά σε κάποιο γεγονός που αφορά την σχέση σας. Το ταίρι σας δεν συνωμοτεί ούτε σχεδιάζει κάτι εις βάρος σας. Μάλλον φοβάστε να τον/την αντιμετωπίσετε για το φόβο για να μην ανακαλύψετε κάτι που δεν θέλετε να ξέρετε. Καλύτερα να ανακαλύψετε την αλήθεια παρά να συνεχίσετε να κατσουφιάζετε και να χαλάτε την διάθεση σε όλους.

Τοξότης

Όσο περνούν τα χρόνια μαθαίνετε όλο και περισσότερο να αντιμετωπίζετε τις διάφορες πτυχές της σχέσης σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δείχνει ότι έχετε φτάσει σε ένα άλλο επίπεδο στο να κατανοείτε σε βάθος τον/την σύντροφό σας. Παρόλο που και οι δύο έχετε τις διαφορές, τα πλεονεκτήματα της σχέσης σας υπερτερούν.

Αιγόκερως

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό εστιάζει την προσοχή σας ένα ζήτημα που προσπαθούσατε να αποφύγετε. Το γεγονός ότι βρίσκεται μπροστά σας, δείχνει ότι έφτασε η ώρα να προσπαθήσετε να το επιλύσετε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αναγνωρίσετε πώς αισθάνεστε για τον/την σύντροφό σας και από εκεί και πέρα όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

Υδροχόος

Δεν υπάρχει εύκολος τρόπος για να αποφύγετε κάτι που έχετε αναλάβει να κάνετε σήμερα. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δείχνει ότι το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να πιάσετε αμέσως δουλειά και να τελειώνετε. Το πρόβλημά σας είναι ότι το σκέφτεστε υπερβολικά. Σίγουρα τα πράγματα είναι καλύτερα από ότι φαντάζεστε.

Ιχθύς

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας φέρνει ένα δίλημμα για κάτι που αφορά την σχέση σας. Διαπιστώνετε ότι έχετε αντικρουόμενα συναισθήματα για το τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια. Ίσως θα πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε ήσυχα τι σας λέει η συνείδησή σας και για να ανακαλύψετε πώς αισθάνεστε πραγματικά, σε αντίθεση με το πώς νομίζετε ότι πρέπει να αισθάνεστε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments