Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [16/04/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [16/04/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις, θα βρεθούν αντιμέτωπα με κάποια ζητήματα στη σχέση τους ωστόσο μέσω της συζήτησης θα μπορέσουν να τα λύσουν.

Κριός

Θα χρειαστεί προσπαθήσεις για την αποκατάσταση της συναισθηματικής σου ισορροπίας με κάποιο τρόπο τώρα. Ο εραστής σου ίσως πιστεύει πως εστιάζεις πολύ στην καριέρα και τις επαγγελματικές σου αναζητήσεις – και ίσως έχει κάποιο δίκιο. Προσπάθησε να μην το δεις σαν κριτική. Δες το σαν σαφή ένδειξη πως ο αγαπημένος σου ενδιαφέρεται για σένα.

Ταύρος

Η αγάπη και η οικειότητα θα γίνουν πιο έντονες αν αποφασίσεις να βάλεις σε προτεραιότητα τις προσωπικές σου ανάγκες. Τώρα μπορείς να φροντίσεις τον εαυτό σου εφαρμόζοντας ένα υγιεινό διαιτολόγιο για να διατηρήσεις τη φόρμα σου. Ένα υγιές μυαλό και σώμα συμβαδίζει με τη θετική στάση. Η ψυχική και συναισθηματική σου ευελιξία θα σε ωφελήσει εξαιρετικά τώρα.

Δίδυμος

Αν ένα ζήτημα στην ερωτική σου ζωή τριβελίζει το μυαλό σου… τότε φρόντισε να το τακτοποιήσεις. Κάνε τις συζητήσεις που χρειάζονται με τον εραστή σου, έχοντας θετική διάθεση και ανοιχτό μυαλό. Ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου, μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον εραστή σου και να κατανοήσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον. Το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή και καλοσύνη – και από τις δύο πλευρές.

Καρκίνος

Η διαχείριση μιας περίπλοκης συναισθηματικής ενέργειας ίσως χρειάζεται την αποφυγή συζητήσεων που «μυρίζουν μπαρούτι» για να μην ενταθούν τα πράγματα. Το να αφήσεις για λίγο στην άκρη κάποιες σοβαρές συζητήσεις δεν δηλώνει ανευθυνότητα. Αν το κάνεις, σημαίνει πως θέλεις να είστε ήρεμοι και να ανοίξετε τέτοιου είδους συζητήσεις όταν νιώσετε και οι δύο πιο χαλαροί.

Λέων

Η σύγχυση στην ερωτική σου ζωή, θα είναι ιδιαίτερα αισθητή και έντονη σήμερα. Πρέπει όμως να πιστέψεις, πως μια ήρεμη και ανοιχτή συζήτηση με το σύντροφό σου θα αποκαταστήσει την ειρήνη και την ομόνοια ανάμεσά σας. Θα δημιουργήσεις επίσης το κατάλληλο περιβάλλον για να εκφράζετε και οι δύο με αυθεντικότητα, ό, τι υπάρχει στο μυαλό ή στην καρδιά σας. Προσφέρεται αρμονία και βαθιά σύνδεση αυτό το διάστημα στο δεσμό σου. Μπορείς να είσαι αυτή που θα τη δημιουργήσει. 

Παρθένος

Προσπάθησε να δεις ένα καβγαδάκι σαν κάτι ασήμαντο κι όχι σαν κατακλυσμιαίο γεγονός. Υπάρχουν λύσεις αν αφήσεις αυτό το θέμα πίσω σου. Έχεις σέξι παθιασμένη ενέργεια που μπορείς να την αξιοποιήσεις πιο κατάλληλα, αν εφαρμόσεις αρκετή φαντασία. Φρόντισε λοιπόν να σκεφτείς….πώς μπορείς να μετατρέψεις την αρνητική κατάσταση… σε θετική κι ευχάριστη!

Ζυγός

Μπορείς να επικεντρωθείς με αυτοπεποίθηση και θετικότητα σε ένα ρομαντικό θέμα τώρα. Μην επηρεαστείς όμως από κάποια αρνητική ίσως διάθεση, που δεν σου προσφέρει τίποτα χρήσιμο. Υπάρχουν τρόποι για να μετατρέψεις μια πρόκληση σε ευκαιρία…και να βελτιώσεις την κατάσταση στο δεσμό σου. Ένα ευαίσθητο μείγμα θάρρους και καλοσύνης μπορεί να σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά ό, τι προκύπτει! 

Σκορπιός

Κάτι στην ερωτική σου ζωή χρειάζεται να το δεις με σωστή προοπτική. Μια μεγαλύτερη εικόνα θα φανεί… που θα προσφέρει μεγαλύτερη αισιοδοξία και θετική ατμόσφαιρα. Γι’ αυτό εστίασε λιγότερο στα λεπτομερή στοιχεία της ερωτικής σου ζωής. Αν φτάσεις πολύ κοντά σε ένα ρομαντικό σενάριο, σημαίνει πως μπορεί να «δεις το δέντρο κι όχι το δάσος» όπως λέει μια παλιά παροιμία.

Τοξότης

Ένα ζήτημα σχετικό με τη δυναμική ισχύος στο δεσμό σου, θα προκαλέσει προβλήματα αν δεν το χειριστείς προσεκτικά. Ίσως προσφέρεις περισσότερα στη σχέση σας, από ό,τι το ταίρι σου. Αν αντιμετωπίζεις τέτοιου είδους ανισορροπία, τότε είναι καιρός να «πατήσεις πόδι». Όσο πιο γρήγορα καταφέρει να δει την όλη εικόνα το ταίρι σου, τόσο πιο εύκολα θα μπορέσεις να διαχειριστείς τυχόν αναταραχές.

Αιγόκερως

Ίσως προκύψει ένα ζήτημα σχετικά με τις κοινές ευθύνες στο δεσμό σου. Μπορεί να σκέφτεσαι συνεχώς αν πρέπει να το συζητήσεις με τον εραστή σου. Υπάρχουν τρόποι να του τονίσεις να είναι πιο ευσυνείδητος, υποστηρικτικός, ανοιχτός και γενναιόδωρος. Μια διευκρινιστική συζήτηση, θα δημιουργήσει ένα νέο επίπεδο κατανόησης, για το μοίρασμα των ευθυνών στη σχέση σας.

Υδροχόος

Αν προκύψει μια συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή, τότε ο εραστής σου ίσως χρειαστεί μια απαλή υπενθύμιση για το πώς να αξιοποιήσει τη θετικότητα και την αισιοδοξία. Το να μοιράζεσαι τον ευάλωτο εαυτό σου με τον εραστή σου σημαίνει πως έχεις ξεκάθαρη άποψη για το πώς αντιλαμβάνεσαι τη δική του άποψη. Έχεις επιλέξει να δεις το ποτήρι μισογεμάτο κι αυτό…θα πείσει τον εραστή σου να προσπαθήσει για τη σχέση σας περισσότερο.

Ιχθύς

Ένα πολύτιμο ψήγμα διορατικότητας θα εμφανιστεί στην ερωτική σου ζωή. Όμως μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις αρχικά μια τεταμένη κατάσταση για να συνδεθείς μαζί του. Είναι επίσης πιθανό να συνδέεται με το επαγγελματικό σου μέλλον ή με σχέδια που αφορούν την καριέρα σου. Ό, τι κι αν αφορά… βάλε τα δυνατά σου για να σιγουρευτείς πως λαμβάνεις υπόψη και το ταίρι σου, σε κάθε βήμα που κάνεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments