Αθλητισμός

Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα: 1-1

Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα: 1-1
Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Βόλος ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.

Ο Βόλος ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Νωρίτερα ο ΟΦΗ έχασε το τρίποντο στις καθυστερήσεις, ενώ ο Παναιτωλικός πήρε πολύτιμο τρίποντο για την παραμονή του στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας.

Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα: Η πορεία του αγώνα

Σε ένα ματς χωρίς βαθμολογική σημασία, αφού και οι δύο ομάδες έχουν διασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία, οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και πραγματοποίησαν το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα, καθώς μόλις στο 4′ άνοιξαν το σκορ με τον Σάντσες να παίρνει την κεφαλιά μετά από κόρνερ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα

Το γρήγορο γκολ βοήθησε τους Θεσσαλούς να βρουν ακόμα καλύτερό ρυθμό και μάλιστα βρέθηκαν μια… ανάσα από το δεύτερο γκολ, αλλά σημάδεψαν δις το δοκάρι. Στο 6′ με ένα φοβερό γυριστό σουτ του Περέα και στο 12′ με τον Νίνη.

Εκεί που η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ είχε την απόλυτη κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και τις ευκαιρίες, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έφερε το ματς στα ίσια στο 29′, με τον Λιάσο να πετυχαίνει γκολ κόντρα στη ροή του ματς.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού δεν θύμιζε καθόλου αυτόν του πρώτου μέρους, με αμφότερες τις ομάδες να έχουν ρίξει κατά πολύ ταχύτητα. Μόλις δύο καλές στιγμές σημειώθηκαν, μια για τον ΠΑΣ στο 83′ όταν εάν σουτ του Γροσδάνη πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι και μια για τον Βόλο στο 92′, με τον Μπαρτόλο να αστοχεί από πολύ καλή θέση μέσα στην περιοχή. Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα

Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα: Κάρτες και συνθέσεις

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας) Κίτρινες: Μπαριέντος – Μπρένερ, Πανουργιάς, Πήλιος, Παντελάκης, Οικονομόπουλος Οι συνθέσεις: ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Ντεντάκης, Μήτογλου, Σάντσες, Φεράρι, Ριένστρα, Μπαριέντος (86΄ Κιάκος), Νίνης, Κρητικός (82΄ Μπάλλας), Σάντος (60΄ Μπαρτόλο), Περέα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Πήλιος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Οικονομόπουλος, Πανουργιάς (46΄ Σάλιακας), Κάστρο (69΄ Ντομίνγκεθ), Λιάσος, Καρτάλης (69΄ Γροσδάνης), Μπρένερ (69΄ Λώλης), Παμλίδης (88΄ Δούμτσης)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments