Ελλάδα

Λήμνος: Νεκρός 23χρονος στρατιώτης

Λήμνος: Νεκρός 23χρονος στρατιώτης

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Λήμνος: Πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ένας οπλίτης του Στρατού Ξηράς έχασε τη ζωή του.

Στρατιώτης 23 ετών έφυγε από τη ζωή σε μονάδα της Λήμνου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο στρατιώτης ξεψύχησε ενώ κοιμόταν στο θάλαμο του. Ο στρατιώτης καταγόταν από τη Θεσσαλονίκη και είχε συμπληρώσει δύο μήνες θητείας. Δεν είχε αναφέρει κανένα πρόβλημα υγείας. Τα αίτια του θανάτου του διερευνώνται. Υπενθυμίζεται πως χθες 43χρονος στρατιωτικός έβαλε τέλος στη ζωή του στη Θεσσαλονίκη.

Η ανακοίνωση του ΓΕΣ:

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, κατά τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 17 Απριλίου 2021, o Στρατιώτης Μ.Γ., 2021 Β΄ ΕΣΣΟ, ο οποίος υπηρετούσε σε Μονάδα της Λήμνου, 23 ετών, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του εντός του θαλάμου, κατά τη διαδικασία έγερσης για ανάληψη υπηρεσίας. Έγιναν άμεσα προσπάθειες ανάνηψης από τον ιατρό της Μονάδας και διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λήμνου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.