Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [17.04.21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [17.04.21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις, θα πρέπει να κάνουν κάποιες υποχωρήσεις στη σχέσεις του και είναι πολύ πιθανό να βρεθούν αντιμέτωπα με εμπόδια.

Κριός

Τα πρόσφατα γεγονότα – και πιθανώς αυτά που συνέβησαν εκτός της ερωτικής σου σφαίρας – θα είναι η αιτία για την άσχημη διάθεσή σου. Μπορεί επίσης να συμβάλει ακόμη περισσότερο, η συμπεριφορά του αγαπημένου σου που σε κάνει να νιώθεις υποδεέστερη. Έχεις όμως επιλογές για να τον αντιμετωπίσεις. Τόνισέ του πως δεν θα συνεχίσεις να αποδέχεσαι τέτοιου είδους συμπεριφορά. 

Ταύρος

Ο αγαπημένος σου δικαιούται τη γνώμη του και η προσπάθειά σου να τον πείσεις να αποδεχτεί τη δική σου, μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση και από τις δύο πλευρές. Το να δίνεις τελεσίγραφα ή να χτυπάς το χέρι σου στο τραπέζι, δημιουργεί δυσάρεστο κλίμα, για οποιαδήποτε συζήτηση. Για να βρεθεί μια μέση λύση θα πρέπει να είσαι διαθέσιμη να την προσφέρεις. Αν όχι, τότε συμφωνήστε κι οι δυο πως διαφωνείτε ή επιστρέψτε στη συζήτηση όταν το κλίμα είναι πιο συμφιλιωτικό.

Δίδυμος

Για να διατηρηθεί η ηρεμία στο δεσμό σου ίσως χρειαστεί μεγαλύτερη ευελιξία και ψυχραιμία από μέρους σου. Ο διαλογισμός ή η γιόγκα είναι δύο δυνατότητες. Θα νιώσεις καλύτερα μέσα σου αν μπορέσεις να διατηρήσεις μια γαλήνια ηρεμία στο πρόσωπό σου…δείχνοντας με τη στάση σου πως επιθυμείς την αρμονία ανάμεσά σας. Να ξέρεις πως αυτή η συμπεριφορά, θα εκτιμηθεί δεόντως από το σύντροφό σου. 

Καρκίνος

Ακόμα κι αν ο κατάλογος των ευθυνών σου φαίνεται να αυξάνεται λεπτό προς λεπτό, ξέρεις ποιες από αυτές μπορείς να βάλεις στην άκρη για να αφοσιωθείς στον αγαπημένο σου. Ίσως χρειάζεσαι το δράμα του αγαπημένου σου για να εστιάσεις περισσότερο στα ερωτικά σου. Μπορεί να δυσκολεύεσαι να τα προλάβεις όλα… όμως όταν σε καλεί η αγάπη πρέπει να απαντάς.

Λέων

Αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να πάρεις απαντήσεις για κάποια ερωτικά θέματα του παρελθόντος. Ίσως να αποδειχτεί ωφέλιμο, αν διαταραχτεί η ισορροπία εξαιτίας του εραστή σου, για την οποία εργάστηκες σκληρά να δημιουργήσεις. Ανεξάρτητα από την εξέλιξη της κατάστασης, εσύ δείξε θετική στάση γιατί μ’ αυτό τον τρόπο δεν θα κλονιστεί ο δεσμός σου. Μην αποκλείεις το ενδεχόμενο να προσπαθήσει και το ταίρι σου να συμβάλλει.

Παρθένος

Το μυαλό σου επιδιώκει τη λογική… σ’ αυτό που η καρδιά σου σε καλεί να σκεφτείς τώρα. Όμως μπορεί να δημιουργηθεί μια συγκεχυμένη ενέργεια στην ερωτική σου ζωή, αν η πρακτική και προσεκτική πλευρά σου, προσπαθήσει να έχει πιο δυνατή φωνή από την περιπετειώδη και αυθόρμητη πλευρά. Πάρε το χρόνο σου και άκουσε αυτά που έχουν να σου πουν και οι δύο. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τη σύγχυσή σου.

Ζυγός

Οι ρομαντικές αμφιβολίες και οι ανασφάλειες είναι κάτι φυσικό, γι’ αυτό πίστεψε πως η επίσκεψή τους θα είναι σύντομη. Αντί να ασχολείσαι με τα ελαττώματα και τα μειονεκτήματα του δεσμού σου εστίασε στα καλά και σε όσα αξίζει να υποστηρίξεις. Ανεξάρτητα από το αν η σχέση σου βρίσκεται μακριά από τέλεια εικόνα που έχεις πλάσει στο μυαλό σου, τα παθιασμένα όνειρα για το αύριο, βασίζονται στα θετικά βήματα που κάνεις σήμερα.

Σκορπιός

Θα ακούσεις μια σκληρή κριτική και κάποια ψυχρά λόγια από τον αγαπημένο σου. Προσπάθησε να καταλάβεις πως μόλις ολοκληρώσει αυτά που έχει να πει, δεν θα υπάρχει τίποτα περισσότερο να ειπωθεί- εφόσον τα λεγόμενά σου υποστηρίζονται από καλή θέληση. Αν ο αγαπημένος σου εισακουστεί, σημαίνει πως είσαι δεκτική στις θετικές συμβουλές….αλλά όχι στις προσωπικές επιθέσεις. 

Τοξότης

Για να εξελιχθεί ένα θέμα εκτός της συναισθηματικής σας σφαίρας θα χρειαστεί χρόνος και προσπάθεια. Μην φοβηθείς όμως να κάνεις ένα διάλειμμα από τη σχέση σου, αν νιώσεις πως θέλεις χρόνο για τον εαυτό σου. Μια υγιής σχέση χρειάζεται ευελιξία και συμβιβασμούς. Ζητώντας ένα ή και τα δύο, δεν ξεπερνάς κανένα όριο.

Αιγόκερως

Κοίταξε μέσα σου, για να λάβεις χρήσιμες πληροφορίες για ένα ερωτικό θέμα που σε απασχολεί. Για να αντιμετωπίσεις την πρόκληση, πρέπει να βρεις τρόπους για μακροπρόθεσμες λύσεις κι όχι για απλές συντομεύσεις. Πάρε το χρόνο που χρειάζεσαι για να βρεις την απάντηση στο αίνιγμά σου. Χρειάζεται και αξίζει να κάνεις ό, τι μπορείς. 

Υδροχόος

Κάποιες απογοητεύσεις που οφείλονται στη δουλειά σου μπορεί να επηρεάσουν την ερωτική σου ζωή. Κάνε ό,τι μπορείς για να αφήσεις στο κατώφλι τα εργασιακά σου προβλήματα. Προσπάθησε επίσης να αποδεχτείς πως υπάρχουν όρια στο πόσα παράπονα είναι διατεθειμένος να ακούσει ο αγαπημένος σου. Εστίασε καλύτερα στη ζεστασιά που μπορεί να σου προσφέρει ο δεσμός σου. Από κει ξεκινάει η θεραπεία και η πραγματική επίλυση των προβλημάτων.

Ιχθύς

Θα συνειδητοποιήσεις πως η πίεση που δέχεσαι από τον αγαπημένο σου, θα έχει περιορισμένα οφέλη. Αν νιώθεις πως ο εραστής σου κάνει κάτι απαράδεκτο ή έχει ένα μια μη ρεαλιστική απαίτηση, τότε πρέπει να του το πεις. Δεν είναι πως δεν θέλεις να απαντήσεις θετικά. Όμως το να διαχειριστείς τις προσδοκίες του μειώνοντας την πίεση που δέχεσαι, είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπιστεί σύντομα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments