Ελλάδα

Νέα Ερυθραία: Διασωληνώθηκε η μητέρα του 40χρονου που βρέθηκε απανθρακωμένος

Νέα Ερυθραία: Διασωληνώθηκε η μητέρα του 40χρονου που βρέθηκε απανθρακωμένος
Νέα Ερυθραία: Τραγική φιγούρα ο πατέρας, ο οποίος έχασε τον γιο του και αγωνιά για την κατάσταση της υγείας της γυναίκας του.

Μία ανείπωτη τραγωδία έλαβε χώρα χθες το βράδυ του Σαββάτου, όταν ένας άνδρας έχασε τη ζωή του εξαιτίας μίας πυρκαγιάς που ξέσπασε σε μονοκατοικία στη Νέα Ερυθραία. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον 40χρονο γιο της οικογένειας, ενώ η μητέρα του βρίσκεται διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση.

Χθες σημειώθηκε ακόμη ένα θανατηφόρο τροχαίο, στη Λεοφώρο Ποσειδώνος, ενώ ένα αντίστοιχα θλιβερό συμβάν είχαμε και στην Κρήτη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 40χρονος άνδρας, ο οποίος ήταν μανιώδης καπνιστής και είχε ψυχολογικά προβλήματα, αποκοιμήθηκε με το τσιγάρο αναμμένο δίπλα σε σόμπα γκαζιού. Το ατύχημα δεν άργησε να γίνει, καθώς ξέσπασε φωτιά η οποία έκαψε το σπίτι, ενώ ο άτυχος άνδρας βρέθηκε απανθρακωμένος.

Το πένθος είναι ανείπωτο για τον πατέρα της οικογένειας, ο οποίος όχι μόνο έχασε τον γιο του, αλλά αγωνιά και για την κατάσταση της υγείας της γυναίκας του.

Προσπάθησε να σώσει το γιο του αλλά δεν τα κατάφερε

Όπως είπε ο ηλικιωμένος άνδρας, το βράδυ του Σαββάτου, γύρω στις 22:30, άρχισε να μυρίζει κάτι καμένο και έτρεξε ο ίδιος στο δωμάτιο του γιου του, προκειμένου να δει τι συμβαίνει. Ο ίδιος έντρομος αντίκρυσε τη φωτιά και αμέσως προσπάθησε να τραβήξει τον γιο του μέσα από τους καπνούς χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Στη συνέχεια έτρεξε στο μπαλκόνι καλώντας σε βοήθεια. Δυστυχώς, ο 40χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τους πυροσβέστες.

«Ο γιος μου είχε πάρει τα φάρμακα του καθώς έκανε θεραπεία για την ψυχιατρική του υγεία, τα φάρμακα αυτά φέρνουν υπνηλία και εκείνος ξεχάστηκε με το τσιγάρο αναμένο δίπλα στην σόμπα. Προσπάθησα να τον σώσω αλλά δεν τα κατάφερα και βγήκα στο μπαλκόνι να καλέσω σε βοήθεια. Ο γιος μου έφυγε και η γυναίκα μου είναι στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα διασωληνωμένη».

Ακόμη πιο τραγικό είναι το γεγονός, ότι η οικογένεια δεν χάνει το πρώτο της παιδί. Πριν από μερικά χρόνια, έχασαν την κόρη τους από καρκίνο σε ηλικία 25 ετών.

Νέα Ερυθραία: Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, οι πυρσβέστες ανέσυραν τη σορό ενός άνδρα που βρισκόταν μέσα στο σπίτι, ενώ κατάφεραν να διασώσουν δύο άτομα που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα. Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα. Να σημειωθεί πως στο σημείο επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, ενώ υπήρξε και συνδρομή από εθελοντές πυροσβέστες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments