Lifestyle

Άννα Πρέλεβιτς: Eυχάριστα νέα για το μοντέλο

Άννα Πρέλεβιτς: Eυχάριστα νέα για το μοντέλο
Άννα Πρέλεβιτς: Η παρουσιάστρια βγαίνει εδώ και αρκετό καιρό με τον αδερφό της Δούκισσας Νομικού, Νικήτα.

Ένας χρόνος πάει από τότε που η Άννα Πρέλεβιτς και ο Ιωάννης Παπαπέτρου τράβηξαν δρόμους χωριστούς μετά από τρια χρόνια σχέσης και δυο συγκατοίκησης, όμως η ίδια φαίνεται πως έχει προχωρήσει παρακάτω.

Η παρουσιάστρια βγαίνει εδώ και λίγο καιρό με τον αδερφό της Δούκισσας Νομικού, Νικήτα. Και όχι, η όμορφη Άννα δεν προβάρει νυφικό για να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας με τον καινούργιο καλό της, αλλά ποτέ δεν ξέρεις… Της πάει πάντως πολύ!

Η σχέση με τον αδελφό της Δούκισσας Νομικού

Το μοντέλο γνωρίστηκε με τον αδελφό της Δούκισσας Νομικού σε κοινή παρέα και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. . Μάλιστα, η Δούκισσα Νομικού φέρεται να χάρηκε πολύ στο άκουσμα της ευχάριστης είδησης. Το ζευγάρι, που είναι μαζί εδώ και καιρό κρατά χαμηλούς τόνους και η Αννα Πρέλεβιτς φαίνεται πως αποφεύγει να μιλήσει για τον νέο της σύντροφο, ακόμα και σε πρόσωπα του στενού περιβάλλοντός της.

Ο Νικήτας Νομικός ασχολείται με τα ναυτιλιακά και έχει άριστη σχέση με την αδερφή του, Δούκισσα Η τελευταία σχέση της Άννας Πρέλεβιτς ήταν με τον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, Ιωάννη Παπαπέτρου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments