Ελλάδα

Κυψέλη: Ταυτοποιήθηκε ο DJ του κορωνοπάρτι της πλατείας Αγίου Γεωργίου

Κυψέλη: Ταυτοποιήθηκε ο DJ του κορωνοπάρτι της πλατείας Αγίου Γεωργίου
Κυψέλη: Οι αστυνομικοί έχουν σχηματίσει δικογραφία και κατά αγνώστων για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Οι αστυνομικές αρχές έφτασαν στα ίχνη του DJ που, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, έπαιζε μουσική στο κορωνοπάρτι που στήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη.

Σημειώνεται ότι στην συγκεκριμένη πλατεία διοργανώθηκαν κορωνοπάρτι επί δύο συνεχόμενες νύχτες, κάτι που προκάλεσε την οργή του Κώστα Μπακογιάννη. Ο δήμαρχος Αθηναίων εξέφρασε την οργή του μέσω των social media, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «άλλος… λερώνει και η Αθήνα πληρώνει», ενώ και για το εν λόγω ζήτημα αναφέρθηκε και κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, οι αστυνομικοί του Α.Τ. Κυψέλης, που χειρίζονται την υπόθεση, εντόπισαν τον άνδρα που έπαιζε μουσική στο πάρτι και έστησε στην πλατεία ολόκληρο επαγγελματικό εξοπλισμό με κονσόλες και ηχεία.

Πρόκειται για έναν 55χρονο, κάτοικο βορείων προαστίων και επαγγελματία DJ. Οι αστυνομικοί έχουν σχηματίσει δικογραφία και κατά αγνώστων για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού. Η δικογραφία θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Αθηνών και αμέσως μετά θα διαταχθεί προκαταρκτική θα κληθεί για κατάθεση ο DJ, όπου θα κληθεί να απαντήσει σε ερωτήματα σχετικά με τους διοργανωτές του κορωνοπάρτι, οι οποίοι όταν ταυτοποιηθούν θα συμπεριληφθούν στην δικογραφία.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., σε κάθε ανάλογη περίπτωση θα σχηματίζεται αυτεπάγγελτα δικογραφία με σκοπό την ταυτοποίηση των διοργανωτών.

Μπαλάσκας: Αν επέμβει η αστυνομία στα κορωνοπάρτι, η κατάσταση μπορεί να εκτραπεί

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας, δήλωσε στο MEGA ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να επιληφθεί η αστυνομία της κατάστασης, καθώς υπάρχουν πολλές πλατείες στη χώρα στις οποίες συγκεντρώνεται «ετερόκλητο πλήθος». Σύμφωνα με τον κ. Μπαλάσκα στις πλατείες μαζεύονται και οικογένειες και νεολαίοι αλλά και «μπαχαλάκηδες» και αν η αστυνομία παρέμβει μπορεί η κατάσταση να εκτραπεί.

Όπως σημείωσε ο κ. Μπαλάσκας, αν η Ελληνική Αστυνομία ήθελε να περιφρουρήσει τις πλατείες όπως έγινε με την πλατεία Βαρνάβα, θα μπορούσε υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι με αυτές τις συνθήκες θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να επιτευχθεί. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά συνωστισμός αλλά και πάρτι γίνονται αυτήν τη στιγμή σε όλη την Ελλάδα και η αστυνομία δεν θα μπορούσε να τα ελέγξει όλα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments