Ελλάδα

Μωρό Ασπρόπυργος: Βρέθηκε σε οικόπεδο

Μωρό Ασπρόπυργος: Βρέθηκε σε οικόπεδο
Μωρό Ασπρόπυργος: Το μωράκι βρέθηκε από μια γυναίκα στην περιοχή Ψάρι, μέσα σε ένα οικόπεδο. Ευτυχώς, το νεογέννητο κοριτσάκι είναι καλά στην υγεία του.

Ένα νεογέννητο μωρό βρέθηκε στην περιοχή Ψάρι στον Ασπρόπυργο. Ευτυχώς, είναι καλά στην υγεία του και έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε βρεθεί εγκαταλελειμμένο άλλο ένα μωράκι στο Πεδίον του Άρεως, ενώ γυναίκα είχε κατηγορηθεί ότι είχε σκοτώσει μωρό στα Γιάννενα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το νεογέννητο κοριτσάκι βρέθηκε τυλιγμένο με τον ομφάλιο λώρο. Μια γυναίκα από τη Γεωργία, όπως μετέδωσε το MEGA, καθώς περπατούσε στο δρόμο, άκουσε κλάματα από το βρέφος. Ακολουθώντας τους ήχους βρέθηκε σε ένα οικόπεδο, όπου είδε ένα νεογέννητο κοριτσάκι με τον ομφάλιο λώρο του, τυλιγμένο σε μια κουβέρτα. Η γυναίκα κάλεσε αμέσως την Αστυνομία.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που κλήθηκε στη συνέχεια, το νεογέννητο μεταφέρθηκε στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και ήδη έχουν ξεκινήσει οι έρευνες για να βρεθεί η μητέρα του. Την υπόθεση την έχει αναλάβει η Ασφάλεια. Η γυναίκα από τη Γεωργία θα δώσει κατάθεση για να εξεταστεί αν είχε δει τίποτα περίεργο στη γύρω περιοχή.

Μωρό Ασπρόπυργος: Δείτε το ρεπορτάζ του Mega

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments