Ελλάδα

Μωρό εγκατάλειψη: Παράτησαν βρέφος στο Πεδίον του Άρεως

Μωρό εγκατάλειψη: Παράτησαν βρέφος στο Πεδίον του Άρεως
Μωρό εγκατάλειψη: Το βρέφος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Παίδων.

Ένα βρέφος φαίνεται πως εγκαταλείφθηκε στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στο Πεδίον του Άρεως.

Το μωρό διακομίσθηκε σε νοσοκομείο

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο Νοσοκομείο Παίδων μεταφέρθηκε το νεογνό, το οποίο εντοπίσθηκε από περαστικούς εγκαταλελειμμένο στο κέντρο της πρωτεύουσας. Οι γιατροί ελέγχουν την κατάσταση της υγείας του, ενώ έχει ειδοποιηθεί η αστυνομία που διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των γονιών του και για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το εγκατέλειψαν.

Πρόκειται για ένα κοριτσάκι τεσσάρων με πέντε ημερών με τις μαρτυρίες να αναφέρουν ότι το παράτησε αλλοδαπή γυναίκα μα δυστυχώς πρόκειται για μια ακόμα θλιβερή περίπτωση εγκατάλειψης μωρού από τον κηδεμόνα του. Θυμίζουμε πως πριν από ένα έτος περίπου, συναγερμός σήμανε στις Αρχές της Θεσσαλονίκης όταν ένα βρέφος βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην είσοδο πολυκατοικίας.

Δυστυχώς, έχει συμβεί και στο πρόσφατο παρελθόν

Το μωρό, όπως έγινε γνωστό αργότερα, εγκατέλειψε μια 25χρονη που μόλις είχε γεννήσει. Η μητέρα εντοπίστηκε σε διαμέρισμα σε κοντινή απόσταση από την περιοχή και σύμφωνα με το Star, όταν οι αστυνομικοί ρώτησαν γιατί το έκανε, η νεαρή απάντησε ότι δεν γνώριζε πως ήταν έγκυος και στον πανικό της προχώρησε σε αυτή την πράξη. «Δεν γνώριζα ότι είμαι έγκυος. Μόλις γέννησα τα έχασα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Πανικοβλήθηκα», φέρεται να ανέφερε.

H 25χρονη κοπέλα, που ζούσε μαζί με τη μητέρα και τον αδερφό της, ήταν σε κατάσταση σοκ και φαίνεται σαν να μην είχε συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το μωρό γεννήθηκε 12:30 το μεσημέρι παρουσία του αδερφού και ενός φίλου τους, ενώ η μητέρα της έλειπε από το σπίτι. Ήταν στην εργασία της, εκτός συμπρωτεύουσας. Οι γείτονες, πάντως, υποστηρίζουν ότι δεν είχαν αντιλήφθηκαν την εγκυμοσύνη του κοριτσιού, ενώ κάνουν λόγο για μία πολύ ήσυχη κοπέλα, η οποία δεν είχε δώσει ποτέ αφορμές.

Αυτό είχα σαν αποτέλεσμα η γειτονία να είναι συγκλονισμένη με τους αυτόπτες μάρτυρες να μην πιστεύουν ότι συνέβη κάτι τέτοιο με το βρέφος να είναι μούσκεμα, δείγμα του ότι ήταν νεογέννητο και τα μάτια του κλειστά. Το ένα του χέρι ήταν λίγο μελανιασμένο και ευτυχώς, οι γείτονες κάλεσαν αμέσως το ασθενοφόρο, ενώ ο άνδρας που το πρωτοείδε, φρόντισε να φέρει μια πετσέτα για να το τυλίξουν, καθώς το μωρό έτρεμε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments