Αθλητισμός

Ποδόσφαιρο Super League : Τα βλέμματα σε Βικελίδης και ΟΑΚΑ

Ποδόσφαιρο Super League : Τα βλέμματα σε Βικελίδης και ΟΑΚΑ
Ποδόσφαιρο Super League : Με τις αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής των Play Off συνεχίζεται το ελληνικό πρωτάθλημα με τα δύο βραδινά ματς να κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Με τις αναμετρήσεις της εμβόλιμης 5ης αγωνιστικής των Play Off συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Super League. Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στα δύο βραδινά ματς. Δηλαδή σε «Κλ. Βικελίδης» και ΟΑΚΑ. Ας τα πάρουμε όμως χρονικά.

Ξεκίνημα στο Καραϊσκάκη!

Στην αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της 5ης αγωνιστικής ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο Φάληρο. Η σέντρα του ματς είναι προγραμματισμένη για τις 17:15. Από πλευράς γηπεδούχων, ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να δει αντίδραση από την ομάδα του, μετά την κακή εικόνα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, στην ήττα από τον ΠΑΟΚ το περασμένο Σάββατο με 2-0. Οι «ερυθρόλευκοι» αν και έχουν κατακτήσει και μαθηματικά το 46ο πρωτάθλημά τους, έχουν δείξει σημάδια χαλάρωσης, με τον Πορτογάλο τεχνικό να μην θέλει να συνεχιστούν μιας και υπάρχει μετέπειτα και το Κύπελλο Ελλάδας. Οι φιλοξενούμενοι τώρα έρχονται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εκείνους, μιας και βρίσκονται στην 6η και τελευταία θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος και στο -5 από τον Παναθηναϊκό.

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!

Στις 19:30 είναι η σέντρα του μεγάλου ματς της πόλης του Βορρά, ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ στο γήπεδο «Κλ. Βικελίδης». Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές τους εμφανίσεις μετά τη νίκη τους 2-1 κόντρα στον Παναθηναϊκο στη Λεωφόρο και έτσι να κάνουν ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης της βαθμολογίας. Ο Δικέφαλος από την άλλη, με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά για εκείνον αποτελέσματα. Παράλληλα με νίκη κόντρα στον συμπολίτη Άρη θα τον φτάσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Ολοκλήρωση στο ΟΑΚΑ!

Στο τελευταίο ματς της ημέρας η ΑΕΚ υποδέχεται στο Ολυμπιακό Στάδιο τον Παναθηναϊκό, στο Αθηναϊκό ντέρμπι. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ προέρχεται από την εύκολη νίκη 3-1 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και θέλει να πάρει τρίτο συνεχόμενο τρίποντο στα Play Off, μετά την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός από την άλλη θέλει να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα από τον Άρη αλλά και να κάνει αποφασιστικό βήμα για την 4άδα της Ευρώπης μιας και βρίσκεται στο -5 από την Ένωση και σε περίπτωση νίκης θα βρεθεί στο -2.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής των Play Off της Super League:

Η βαθμολογία του πρωταθλήματος:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments