Τεχνολογία

iMac: Η Apple παρουσίασε το νέο μοντέλο

iMac: Η Apple παρουσίασε το νέο μοντέλο
iMac: Ο τεχνολογικός κολοσσός παρουσίασε την Τρίτη το νέο iMac και το νέο iPad, τα οποία χρησιμοποιούν τον νέο επεξεργαστή Μ1.

Η Apple παρουσίασε το νέο iMac και το νέο iPad pro, τα οποία έχουν τον νέο επεξεργαστή. Ο τεχνολογικός κολοσσός ετοιμάζει και το νέο iphone 13, του οποίου τα χαρακτηριστικά έχουν ήδη διαρρεύσει. Ακόμη, έχει ανακοινώσει νέους χάρτες που θα δείχνουν και τα εμβολιαστικά κέντρα.

Πιο συγκεκριμένα, η Apple παρουσίασε το πολυαναμενόμενο iPad Pro μαζί με μια νέα σειρά των iMacs, τα οποία έχουν κατασκευαστεί με τον πολυδιαφημισμένο επεξεργαστή M1, όπως μεταδίδουν ξένα πρακτορεία. Τα νέα iMac με τον επεξεργαστή M1 έρχονται σε διαφορετικά φωτεινά χρώματα και με κάμερα 1080p για FaceTime. iMac

Τα χαρακτηριστικά του νέου iMac

Διαθέτει οθόνη 24’’ ανάλυσης 4.5K και εξακολουθεί να διατηρεί το μεγάλο περιθώριο στο κάτω μέρος, το οποίο κρύβει μέσα του το hardware και το νέο σύστημα ηχείων με διπλά woofers και tweeters που προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία ήχου (Spatial Audio + Dolby Atmos). Επίσης, η εταιρεία έχει τοποθετήσει νέα 1080p FaceTime κάμερα και νέο σύστημα μικροφώνων, ενώ υπόσχεται 85% ταχύτερη απόδοση στη CPU και 50% στα γραφικά.

Η πλάτη του νέου iMac είναι εντελώς επίπεδη και περιλαμβάνει νέα μαγνητική υποδοχή για τη σύνδεση του καλωδίου τροφοδοσίας, το οποίο έχει μήκος 2m και το mini τροφοδοτικό περιλαμβάνει την υποδοχή Ethernet για να μη μπλέκεις με καλώδια επάνω στο γραφείο σου. Στο πίσω μέρος του iMac υπάρχουν 4 υποδοχές USB Type-C, οι δύο εκ των οποίων είναι Thunderbolt 4.

Η συσκευή ξεκινά στα $1.299 με τέσσερις χρωματικές επιλογές, ενώ η Apple σχεδιάζει να επεκτείνει τη σειρά στα επτά χρώματα στο μοντέλο των $1.499. Οι συσκευές θα είναι διαθέσιμες από τα μέσα Μαΐου, με τις προ-παραγγελίες να ξεκινούν στις 30 Απριλίου.

To iPad Pro

Η Apple παρουσίασε και το iPad Pro που επίσης χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή M1 και έχει σύνδεση 5G. Η Apple ανακοίνωσε ότι τα γραφικά στο νέο iPad Pro είναι 1.500 φορές ταχύτερα σε σύγκριση με το αρχικό iPad.

Ανακοίνωσε επίσης μιας νέα χρωματική επιλογή για το iPhone 12 καθώς και το AirTag, μια μικρή συσκευή που βοηθά τους χρήστες να παρακολουθούν και να βρίσκουν τα αντικείμενα τους, όπως κλειδιά, τσάντες, κλπ. χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Find My της Apple.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments