Video

Μάρκος Σεφερλής: Το θέατρο δεν είναι βία

Μάρκος Σεφερλής: Το θέατρο δεν είναι βία
Μάρκος Σεφερλής: Ο πολυγράγμων ηθοποιός ήταν καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά στο «Καλό Μεσημεράκι» κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις καταιγιστικές εξελίξεις που πλήττουν τον χώρο του θεάτρου.

Ο Μάρκος Σεφερλής ήταν καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά στη σημερινή (21/4) εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Καλό Μεσημεράκι» και μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε σχετικά με τα όσα δεινά έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας και επισκιάζουν τον χώρο του θεάτρου, λίγο μετά τις αποκαλύψεις του Σπύρου Μπιμπίλα για τη σεξουαλικότητά του, ο οποίος ως Πρόεδρος του Σωματείου Ηθοποιών έχει στηρίξει τα θύματα σεξουαλικών κακοποιήσεων και παρενοχλήσεων στον χώρο της υποκριτικής.

Το sitcom στο BBC

Ο γνωστός  έχει πολλά πράγματα στα σκαριά μεταξύ των οποίων και ένα sitcom του BBC με ζωντανό κοινό. «Έχω πάρει τα δικαιώματα με μια οικογένεια. Εγώ κάνω τη μάνα γιατί έτσι είναι ο όρος, τη μάνα να την κάνει άντρας. Ετοιμάζομαι του χρόνου τον χειμώνα. Είναι μια μίνι παράσταση κάθε εβδομάδα. Είναι live on tape».

Θα τα «χώσει» για το θέατρο

Για την επανεκκίνηση του θεάτρου «Δελφινάριο», αλλά και για τη νέα του παράσταση μίλησε, επίσης, ο Μάρκος Σεφερλής, αποκαλύπτοντας πως θα αναφέρεται σκληρά για τις σοκαριστικές αποκαλύψεις που έχουν επισκιάσει τον χώρο του θεάτρου. «Ανοίγει το Δελφινάριο. Ένα κομμάτι της έχει να κάνει με τους τράπερς. Έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας, είναι ένα κομμάτι μουσικής πολύ αγαπητό σε νεαρότερες ηλικίες. Είναι ένας τρόπος να πω κάποια πράγματα που θέλω να πω, που δεν φοβάμαι να τα πω σαν Μάρκος Σεφερλής αλλά πιστεύω ότι επειδή θα βγω σαν “Markclip, ο ντίλερ του γέλιου” στην αρχή θέλω να τα χώσω, κυρίως για το θέατρο. Γιατί το θέατρο είναι μαγεία, δεν είναι σεξ, δεν είναι βία. Είναι για κλείνει πληγές και όχι για να ανοίγει» είπε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments