Video

Survivor-Άννα Μαρία Βέλλη: Δεν θα χαιρετούσε τον Αλέξη Παππά

Survivor-Άννα Μαρία Βέλλη: Δεν θα χαιρετούσε τον Αλέξη Παππά
Survivor-Άννα Μαρία Βέλλη: Στο Love It μίλησε σήμερα (21/4) η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης κι αναφέρθηκε τόσο στον Αλέξη Παππά και τον Τριαντάφυλο, όσο και στους Μαριαλένα, Τζέιμς και Μπάρτζη.

Η πρώην Survivor Άννα Μαρία Βέλλη απάντησε στο «10 και να καίνε» του Love It και τόνισε πως αν έβλεπε στον δρόμο τον Αλέξη Παππά δεν θα του μιλούσε, όπως παρόμοια αισθήματα έχει κι ένας παλιός συγκάτοικος του ηθοποιού που σύμφωνα με κοινό γνωστό τους δεν θέλει να τον ξαναδεί στα μάτια του. Ως γνωστό ο ηθοποιός είναι υποψήφιος προς αποχώρηση και απόψε το βράδυ θα μάθουμε αν θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο. Πάντως βάσει των σεναρίων σχετικά με την επιστροφή τριών παικτών στο Survivor, δύσκολα θα είναι ανάμεσά τους η Άννα Μαρία.

Η YouTuber είπε μεταξύ άλλων υπάρχει κάποιος πρωταθλητής στο κλέψιμο, αλλά ακόμα δεν θέλει να τον αποκαλύψει. Υπάρχει κάποιος, πρωταθλητής στο κλέψιμο. Δεν θέλω να τον δώσω. Από την μπλε ομάδα. Όταν βγει από το παιχνίδι θα μιλήσω».

Για τη Μαριαλένα τόνισε τη στεναχώρια της δηλώνοντας: «Στεναχωρήθηκα με κάποια πράγματα που έχει η πει η Μαριαλένα στα κιού της και δεν τα γνώριζα. Η Μαριαλένα αποχώρησε από την παρέα γιατί ενημερώθηκε για το τι γίνεται έξω».

Η πιο δύσκολη στιγμή της στο παιχνίδι ήταν, όπως ανέφερε, όταν έπρεπε να αποφασίσει αν θα ακούσει την καρδιά της ή να παίξει με στρατηγική. Για τους δυο φίλους της σημείωσε: «Ο Τζέημς είναι ευφυΐα» είπε αλλά και ότι είναι παρεξηγημένος ενώ ήρθε κοντά μαζί του και με τον Μπάρτζη λόγων των κοινών τους απόψεων».

Για τον Ντάφυ και τον Αλέξη Παππά είπε: «Ο Τριαντάφυλλος όταν ζεις μαζί του είναι πάρα πολύ δύσκολος άνθρωπος. Δεν θα χαιρετούσα τον Αλέξη Παππά αν το έβλεπα στον δρόμο». «Αυτό είναι μεταξύ τους» ήταν η απάντησή της για το αν Μπάρτζης και Τζέημς θα μοιραστούν το έπαθλο. «Ήμουν παρούσα πάντα δίπλα στα αγόρια μου» είπε για τη συμφωνία. Όμως όπως είπε η φιλία της με τους δύο της κόστισε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments