Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [21/04/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [21/04/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Κριός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδηλώνει ότι ίσως θελήσετε να λάβετε συμβουλές για ορισμένα ζητήματα στη σχέση σας που μπορεί να σας απασχολούν. Για εσάς η ιδανική σχέση χαρακτηρίζετε από σύμπνοια και επομένως δεν θέλετε να καταλήξετε σε λάθος συμπεράσματα. Η συζήτηση με κάποιο έμπειρο άτομο σε αυτόν τον τομέα μπορεί να σας βοηθήσει να αποφασίσετε ποια θα πρέπει να είναι τα επόμενα βήματά σας.

Ταύρος

Έχετε την τάση να βλέπετε μόνο ελαττώματα στην τρέχουσα σχέση σας και ίσως να είστε πιο επικριτικοί από όσο θα έπρεπε. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να σκεφτείτε πολύ προσεκτικά τα κίνητρά σας και να εξετάσετε αν εσείς και ο/η σύντροφός σας ικανοποιείτε ο ένας τις ανάγκες του άλλου. Εάν ξεκινήσετε μια συζήτηση τώρα, το πιθανότερο είναι ότι θα καταλήξει σε καβγά. Αφήστε την για μια άλλη φορά.

Δίδυμος

Σήμερα έχετε μια ιδιαίτερα σκωπτική διάθεση. Τι σημερινό πλανητικό σκηνικό σας βοηθά να σκεφτείτε σοβαρά για το αν θέλετε να συνεχίσετε να εμπλέκεστε σε μια συγκεκριμένη σχέση. Αυτή τη στιγμή μπορεί να έχετε την τάση να βλέπετε περισσότερο τα μειονεκτήματα παρά τα πλεονεκτήματα. Θα σας βοηθήσει αν κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας.

Καρκίνος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να κρύψετε τις βαθύτερες σκέψεις και τα συναισθήματά σας πίσω από ένα αδιάφορο προσωπείο. Αισθάνεστε την ανάγκη να κλειστείτε στον εαυτό σας, κάτι που όμως δεν βοηθά την επικοινωνία ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Ωστόσο, εάν καταφέρετε να ξεφύγετε από αυτή τη διάθεση και να αρθρώσετε μερικά λόγια, προσπαθήστε να είναι όσο πιο θετικά και αισιόδοξα μπορείτε.

Λέων

Μερικές φορές ο μόνος τρόπος για να ξεφύγετε από έναν φαύλο κύκλο είναι να δεχτείτε βοήθεια από κάποιον τρίτο. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να ζητήσετε τη βοήθεια και τη συμβουλή κάποιου που μπορεί να σας καθοδηγήσει για επιλύσετε με επιτυχία κάποιο πρόβλημα στην σχέση σας. Μπορεί και οι δύο να έχετε την τάση να βλέπετε το χειρότερο αυτήν τη στιγμή. Ας ελπίσουμε ότι μετά από αυτή την συνάντηση, θα έχετε πιο θετική διάθεση.

Παρθένος

Κάποιος μπορεί να έχει υποτιμήσει την πιθανότητα να ενοχληθείτε, νομίζοντας ότι επειδή είστε τόσο ήρεμοι θα ανεχτείτε την χειραγώγηση των συναισθημάτων σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό, ωστόσο, υποδηλώνει ότι δεν έχετε καμία διάθεση να σας εκμεταλλευθούν και θα φροντίσετε να το κάνετε σαφές.

Ζυγός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό μπορεί να σας σοκάρει σε μια αποκάλυψη που αφορά την ερωτική σας ζωή. Μπορεί να συνεχίζατε μια σχέση θεωρώντας ότι όλα είναι ρόδινα. Ένα γεγονός σήμερα μπορεί να σας υπενθυμίσει ότι τίποτα και κανένας δεν είναι τέλειος και ότι ίσως χρειαστεί να προσαρμόσετε τη συμπεριφορά σας ανάλογα, προκειμένου να αντιμετωπίσετε αυτό που πραγματικά συμβαίνει στη σχέση σας.

Σκορπιός

Μην ανησυχήσετε αν κάποια νέα που θα λάβετε σήμερα σας κάνουν να σκεφτείτε σοβαρά γιατί βρίσκεστε στην τρέχουσα σχέση σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ξεκαθαρίζει τα πράγματα. Είναι απαραίτητο να καταλάβετε κάτι σχετικά με τα κίνητρα του/της συντρόφου σας αλλά και τα δικά σας αν θέλετε να συνεχίσετε σε αυτή την σχέση. Δείτε το ως μια χρήσιμη εμπειρία.

Τοξότης

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό μπορεί να αποκαλύψει ένα σκανδαλώδες σφάλμα σε μια σχέση που φαινόταν να πηγαίνει καλά. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να βάλετε ένα τέλος. Εάν και οι δύο αισθάνεστε ότι ενδιαφέρεστε πραγματικά ο ένας για τον άλλον, μπορείτε εύκολα να επιλύσετε το πρόβλημα, αν και θα απαιτήσει θάρρος και αποφασιστικότητα εκ μέρους σας και των δύο. Πιάστε αμέσως δουλειά!

Αιγόκερως

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας κάνει ιδιαίτερα εύθικτους. Η παραμικρή παρατήρηση από τον/την σύντροφό σας μπορεί να σας κάνει να χάσετε την ψυχραιμία σας. Ίσως θα ήταν καλή ιδέα να πάτε κάπου μόνοι σας όπου θα μπορέσετε να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και να ηρεμήσετε. Από αύριο θα είστε και πάλι ο συνηθισμένος ήρεμος, αξιαγάπητος εαυτός σας.

Υδροχόος

Το τρέχον πλανητικός σκηνικό σας ενθαρρύνει να διακόψετε μια σχέση που δεν φαίνεται να πηγαίνει πουθενά. Αισθάνεστε ότι απλώς χάνετε τον χρόνο και την ενέργειά σας. Μπορεί να αισθάνεστε ένοχοι ακόμη και που σκέφτεστε να βάλετε ένα τέλος αλλά κάτι που θα συμβεί σήμερα θα σας κάνει να δείτε ξεκάθαρα τι συμβαίνει και να αποφασίσετε να αναλάβετε δράση.

Ιχθύς

Μια απροσδόκητη συνάντηση θα σας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με κάποιον/α που ξέρατε κάποτε, αλλά πιστεύατε ότι δεν θα συναντούσατε ποτέ ξανά. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι παρόλο που θα σοκαριστείτε, θα σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και θα ανακαλύψετε ότι έχετε ακόμη πολλά να μοιραστείτε με αυτό το άτομο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments