Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [21/04/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [21/04/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις, θα πρέπει να αντισταθούν στους πειρασμούς και να σκεφτούν τις αποφάσεις που θα πάρουν λογικά.

Κριός

Ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία είναι τα εισιτήριά σου για να εξελιχθεί η ερωτική σου ζωή. Ωστόσο, μην παρασυρθείς και υποσχεθείς περισσότερα από όσα μπορείς να προσφέρεις. Αυτό βέβαια, αφορά οποιαδήποτε δέσμευση σκέφτεσαι να κάνεις τώρα… ή στο άμεσο μέλλον. Όταν εμπλέκονται συναισθήματα, είναι σοφό να είσαι πολύ προσεκτική και ειλικρινής.

Ταύρος

Θα μπορούσες να βυθιστείς σ’ έναν κόσμο ονειροπόλων, ρομαντικών σκέψεων αλλά φρόντισε να επιστρέψεις στη γη σύντομα για να μην παρασυρθείς. Αν δυσκολεύεσαι να διαχωρίσεις τα γεγονότα από τις φαντασιώσεις στα ερωτικά σου, τότε μια πιο πρακτική στάση θα σε βοηθήσει να κάνεις τη διάκριση ανάμεσα στο εφικτό και το φανταστικό. Αξίζει να κάνεις μία προσπάθεια τώρα!

Δίδυμος

Προσπάθησε να αντισταθείς στην επιθυμία να κάνεις κάτι στην ερωτική σου ζωή που θα φαίνεται λογικό και συνετό από κάθε άποψη. Επειδή, θα καταστρέψεις όλη τη μαγεία….αποφεύγοντας να δοκιμάσεις ό,τι σου φαίνεται ασυνήθιστο ή ανεξήγητο. Σκέψου περισσότερο με την καρδιά κι όχι με το μυαλό. Πίστεψε και νιώσε…αντί να υποβάλλεις κάτι, σε έντονο και περιττό έλεγχο. 

Καρκίνος

Ένα ερωτικό σου θέμα φαίνεται πως δεν μπορεί να αλλάξει. Γι’ αυτό και είναι απαραίτητη μια προοδευτική κίνηση τώρα. Πριν πάρεις όμως την παραμικρή απόφαση για να πραγματοποιήσεις τις όποιες αλλαγές, φρόντισε να μάθεις περισσότερες πληροφορίες, για καθοδηγηθείς σωστά. Όχι μόνο μπορείς να εμπιστευτείς ότι έρχεται, αλλά μπορείς επίσης να πιστέψεις πως θα αποκαλύψουν το λόγο που η υπομονή, είναι πρωταρχικής σημασίας τώρα. 

Λέων

Λάβε υπόψη σου πως μπορεί να βλέπεις μια κατάσταση στο δεσμό σου με λάθος τρόπο. Προσπάθησε να μην έχεις το ταίρι σου σε κάποιο βάθρο και να μη βλέπεις σκόπιμα τη σχέση σου μέσα από ροζ γυαλιά. Όσο παρηγορητική κι αν είναι η θεώρηση της ερωτικής σου ζωής, μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις…επειδή δεν είναι όλα όπως φαίνονται.

Παρθένος

Οι σκέψεις σου θα είναι ασυνήθιστα έντονες αυτό το διάστημα επειδή προσπαθείς να βρεις τρόπο για να δημιουργηθεί περισσότερος αυθορμητισμός στη σχέση σου. Θα έχεις μεγάλες και τολμηρές ερωτικές φιλοδοξίες που αν τις μοιραστείς με το ταίρι σου, θα κάνεις το πρώτο ουσιαστικό βήμα για να ξεκινήσετε μαζί μια καινούργια περιπέτεια. Δεν υπάρχει τίποτα αστείο ή περίεργο στις δημιουργίες του μυαλού σου… γι’ αυτό διεύρυνε το νου σου όσο μπορείς περισσότερο. 

Ζυγός

Αν νιώθεις πιο σίγουρη για αυτό που επιθυμείς στα ερωτικά σου, θα μπορέσεις να αποκαλύψεις τις βαθύτερες σκέψεις και τις ερωτικές επιθυμίες σου στον τυχερό που σε ενέπνευσε. Η καλή σου διάθεση θα σε ενθαρρύνει να συνεχίσεις και να μην εμποδίσεις εσύ η ίδια, την εκκολαπτόμενη σχέση σου. Αν πιστεύεις πως αυτά που έχεις να πεις θα ακουστούν σαν μουσική στα αυτιά του, τότε έχεις απόλυτο δίκιο! 

Σκορπιός

Οι ιδέες ή οι αποκαλύψεις που κάνουν την εμφάνισή τους μπορεί να είναι ασυνήθιστες ή πολύ μακριά από ό,τι έχεις συνηθίσει. Αυτό όμως δεν τις καθιστά λιγότερο ισχυρές. Θα σου αποδείξουν πως το θάρρος και η δέσμευση είναι σημαντικά βήματα για να σε φέρουν πιο κοντά στο παθιασμένο δυναμικό σου. Αν αποφασίσεις πως πρέπει να εξαλείψεις ένα συγκεκριμένο φόβο, τότε θα κάνεις πραγματικά το πρώτο μεγάλο βήμα.

Τοξότης

Αν ο εραστής σου αποφασίσει πως είσαι το κατάλληλο άτομο για τον συμβουλέψεις και να τον υποστηρίξεις, τότε αποδέξου το. Αυτό που σου ζητάει πιθανώς είναι κάτι που μπορείς να κάνεις με όλη σου την καρδιά. Το γεγονός πως είσαι πρόθυμη να τον βοηθήσεις με γενναιοδωρία κι ευγένεια, θα σημάνει τον κόσμο όλο γι’ αυτόν.

Αιγόκερως

Το κλίμα θα είναι ιδανικό για την επιδίωξη επαγγελματικών ή οικονομικών φιλοδοξιών και θα εκπλαγείς με το πώς εμπλέκεται ο αγαπημένος σου. Μαζί, μπορείτε να δημιουργήσετε μια υπέροχη ομάδα για να εξαλείψετε τα εμπόδια σε οποιοδήποτε φιλόδοξο μονοπάτι, αυτή τη στιγμή. Μπορεί να μην υπάρχει τίποτα πιο σέξι ή πιο συγκινητικό γνωρίζοντας ότι βρίσκεστε ο ένας δίπλα στον άλλο, στην πορεία σας.

Υδροχόος

Η επιθυμία σου να εξερευνήσεις ή να ακολουθήσεις μια συναρπαστική περιπέτεια θα σε ωθήσει να αναζητήσεις περισσότερη ανεξαρτησία στη σχέση σου. Προτού όμως προκαλέσεις ένα κύμα αναταραχής και έντασης, αφιέρωσε λίγο χρόνο για να εξερευνήσεις σωστά τις επιλογές σου. Γιατί πιστεύεις πως αν κάνεις κάτι μόνη σου… όταν έχεις ήδη σχεδιάσει μια περιπέτεια με το σύντροφό σου, θα σε οδηγήσει σε κάτι πιο εντυπωσιακό; 

Ιχθύς

Τα απαραίτητα θεμέλια για τη διαμόρφωση ή τη βελτίωση της ερωτικής σου ζωής φαίνεται πως έχουν γίνει. Αξίζει να εκμεταλλευτείς αυτήν την ευκαιρία για να διευρύνεις τώρα τις γραμμές επικοινωνίας ανάμεσά σας. Η άφθονη θετικότητα και αισιοδοξία… καθιστά ιδανική τη στιγμή, για να δημιουργήσεις μία σχέση ή για να ξεκινήσεις μια επιχείρηση με το σύντροφό σου. Ό, τι κι αν επιλέξεις να κάνεις, θα υπάρξουν πολλές σέξι συνεργασίες, που θα σε υποστηρίξουν μέχρι τέλους! 

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments