Αθλητισμός

Κετσετζόγλου: «Τουλάχιστον βγάζει αντίδραση πλέον και δεν είναι… μπάτε σκύλοι αλέστε η ΑΕΚ»

Κετσετζόγλου: «Τουλάχιστον βγάζει αντίδραση πλέον και δεν είναι… μπάτε σκύλοι αλέστε η ΑΕΚ»
Κετσετζόγλου: Στην αγωνιστική εικόνα της Ένωσης στο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ.

Την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, κλήθηκε να σχολιάσει ο Κώστας Κετσετζόγλου. Ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ αναφέρθηκε εκτενώς στο πάθος και την ένταση που έδειξαν οι «κιτρινόμαυροι» στο Αθηναϊκό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τόνισε μεταξύ άλλων ότι ναι μεν είναι ομάδα με θέματα, ωστόσο είναι εμφανής η αντίδραση που βγάζει.

Σύμφωνα με όσα είπε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, το αποτέλεσμα μπορεί να μην ήταν το καλύτερο δυνατό, ωστόσο ήταν αποδεκτό, αν αναλογιστεί κανείς ότι κρατάει την ομάδα στο κυνήγι της Ευρώπης. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι υπήρξαν παθογένειες κατά το παρελθόν.

Μερικές από αυτές που τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου είναι η ατομικότητα κάποιον εκ των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, ειδικά στην τελική ενέργεια και φάση, αλλά και η αδυναμία εκμετάλλευσης των στημένων φάσεων, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που είναι αρκετά καλοί σε αυτό το κομμάτι του αγώνα.

Παράλληλα, στάθηκε και σε άλλα δύο σημεία. Πιο συγκεκριμένα ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, μίλησε για το πάθος και την ένταση που έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι «κιτρινόμαυροι» έβγαλαν αντίδραση παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός βρέθηκε νωρίς μπροστά στο σκορ και είχαν πολλές ευκαιρίες ώστε να πάρουν και τη νίκη. Τέλος, μίλησε και για το γεγονός ότι πλέον η ομάδα δείχνει να έχει συνοχή και να μην είναι «μπάτε σκύλοι αλέστε», όπως το προηγούμενο διάστημα.

Κετσετσόγλου: Οι παίκτες έβγαλαν αντίδραση

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments